Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idősen elvesztettem minden maradék esélyemet?
Jómagam is csatlakozom azokhoz akik 30 évesen is szüzek.Ebből adódóan semmilyen kapcsolatba sem kerültem a 30 évem alatt a lányokkal és a nőkkel sem. A tízen és a huszon éves koraimat otthon a négy fal között töltöttem. Elvégeztem az egyetemet és a munka terén semmi panaszom sem lehet. Emlékszem, hogy 20-21 évesen is úgy tekintettem akkor a lányokra, hogy nekem nincsenek olyan körülményeim amik lehetővé tennék azt, hogy barátnőm legyen. Mindenféle szimpátiámat elfojtottam irányukba és ez nekem sokszor nagy fájdalmat okozott. A mai napig nem tudok velük kommunikálni, a női kollégáimat kerülöm még akkor is ha kedvesek hozzám. Félek a közelükben lenni.
Világosan látom a helyzetet, hogy 30 évesen nekem már végleg elment minden esélyem?
Persze, elment minden esély. Rendeld meg a koporsót.
:D :D :D
Még előtted van 50 év. Ismerek valakit aki 63 évesen találta meg az igazit. Komolyan.
Valószínűleg igen.
Itt egy jó, ezzel kapcsolatos írás, ha még nem olvastad:
Nagyon idős szűz emberek is léteznek, nagyon nagy eséllyel te is ilyen leszel, ha 30 éves korodra még semmi nem jött össze.
Egy pasi 30 évesen topformában van. Neked se kutyád, se macskád, még időd is van arra, hogy fizikailag is karban tartsd magad.
Egy harmincas pasinak minden ujjára kellene, hogy akadjon nő.
Mondjuk ahhoz a 4 fal közül ki kellene mozdulnod. Komolyan nem értem, hogy miért itt panaszkodsz, amikor semmit sem teszel azért, hogy csajod legyen, csak várod, hogy az Igazi rádnyissa az ajtót.
Ez amúgy nem fog megtörténnj, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!