Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyi idősen elvesztettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen elvesztettem minden maradék esélyemet?

Figyelt kérdés

Jómagam is csatlakozom azokhoz akik 30 évesen is szüzek.Ebből adódóan semmilyen kapcsolatba sem kerültem a 30 évem alatt a lányokkal és a nőkkel sem. A tízen és a huszon éves koraimat otthon a négy fal között töltöttem. Elvégeztem az egyetemet és a munka terén semmi panaszom sem lehet. Emlékszem, hogy 20-21 évesen is úgy tekintettem akkor a lányokra, hogy nekem nincsenek olyan körülményeim amik lehetővé tennék azt, hogy barátnőm legyen. Mindenféle szimpátiámat elfojtottam irányukba és ez nekem sokszor nagy fájdalmat okozott. A mai napig nem tudok velük kommunikálni, a női kollégáimat kerülöm még akkor is ha kedvesek hozzám. Félek a közelükben lenni.

Világosan látom a helyzetet, hogy 30 évesen nekem már végleg elment minden esélyem?

2019. okt. 30. 19:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
32%
A hozzáállásoddal van a gond, nem a koroddal. Elmesélném a történetem, de inkább könyv lesz belőle valamikor.
2019. okt. 30. 19:33
 2/20 hírnök ***** válasza:
23%

Persze, elment minden esély. Rendeld meg a koporsót.

:D :D :D

Még előtted van 50 év. Ismerek valakit aki 63 évesen találta meg az igazit. Komolyan.

2019. okt. 30. 19:36
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg igen.

Itt egy jó, ezzel kapcsolatos írás, ha még nem olvastad:

[link]

Nagyon idős szűz emberek is léteznek, nagyon nagy eséllyel te is ilyen leszel, ha 30 éves korodra még semmi nem jött össze.

2019. okt. 30. 19:38
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem is próbáltam meg ismerkedni a nőkkel.
2019. okt. 30. 19:40
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

Egy pasi 30 évesen topformában van. Neked se kutyád, se macskád, még időd is van arra, hogy fizikailag is karban tartsd magad.

Egy harmincas pasinak minden ujjára kellene, hogy akadjon nő.

Mondjuk ahhoz a 4 fal közül ki kellene mozdulnod. Komolyan nem értem, hogy miért itt panaszkodsz, amikor semmit sem teszel azért, hogy csajod legyen, csak várod, hogy az Igazi rádnyissa az ajtót.

Ez amúgy nem fog megtörténnj, csak szólok.

2019. okt. 30. 19:43
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
#2 na jó, de 63 évesen már minek? 30 évesen még talán nem maradt le mindenről, sőt!
2019. okt. 30. 19:44
 7/20 anonim ***** válasza:
22%
#3 nem, nem olvasunk 444-et, és nem, nem azért mert fideszesek lennénk.
2019. okt. 30. 19:45
 8/20 anonim ***** válasza:
30-40 évesen család sem késő, 50 felett aggódhatsz. Bár ha 30 évesen ennyire nem megy, akkor szakember segítsége kell. Mondom aki 35 évesen már nem szűz, volt 4 párom, de 3 éve nekem sem senki.
2019. okt. 30. 19:48
 9/20 A kérdező kommentje:
Méltatlannak érzem magamat hozzájuk. Rájuk nézek és képtelen vagyok elhinni, hogy miért pont én kellenék bárkinek is.
2019. okt. 30. 19:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Tenni kéne azért, hogy ne így legyen esetleg. Nem itt GYK-n szenvedni :D 30 évesen egyáltalán nem vagy öreg. Szedd össze magad aztán hajrá. Nem késtél le semmiről.
2019. okt. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!