Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sértődékeny egy-két nő? Megdicsérek valakit a közértben és van aki olyan gyilkos szemekkel néz rám, mintha meg akarnám erőszakolni. Persze ez olyan 30%, a maradék 70% kedvesen megköszöni vagy elkezd velem beszélgetni.
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 09:33
11/42 anonim válasza:
Miért kéne reagálni egy tróger senkire? Hadd szórakozzon a maga nyomorában, mi odébb lépünk és ennyi.
12/42 anonim válasza:
#8 de, a nőknek jól esik a bók, kedves, normális, jó kiállású férfiaktól, kultúrált formában. Az olyan proliktól, akik vagy bókolnak egy nőnek, vagy az arcukba finganak, nem. Aki ennyire primitív, arról biztos le is süt ez élőben.
13/42 anonim válasza:
Ilyen dumád van képzelem mekkora proli lehetsz, nem csoda hogy menekülnek előled a nők..
14/42 anonim válasza:
A bók pedig a "jó segged", gondolom. 🙄
15/42 anonim válasza:
Mert mit kéne a fingásodra reagálni szerinted?
16/42 anonim válasza:
"Mert normális embernek jól esik, jó néven veszi, a férfiak meg szeretnek jót okozni azzal, ha átadják azt egy nőnek hogy szépnek látják őt. Nem mindenki rettegős, elbújós a társadalom elől, hanem vannak akik szeretnek törődni az embertársaikkal."
Szerintem meg nem mindenki egy félbolond senkiházi. :)
17/42 anonim válasza:
6os vagyok. Nem tudom miért pontoztatok le, de am nem is zavar. Én is bókolgatok ritkán, amikor a lány vevő rá, és nagyon jó néven szokták venni. :)
18/42 anonim válasza:
#17: lehet ezt jól is csinálni, de kétlem, hogy a fingós kérdező így csinálja.
19/42 anonim válasza:
De miért hiszitek, hogy bárki is kíváncsi a bókotokra? Olyan kétségbeesettnek tűnik, mikor valaki random embereknek próbál kedveskedni. Miért hiszed, hogy olyan a kedve, hogy a te majomkodásodra kíváncsi?
20/42 anonim válasza:
gondolom, ocsmany suttyo vagy es kozonseges, taplo ‘bokokat’ szursz oda keretlenul a sajat dolgukkal foglalkozo noknek. le kene mar allni idegenek vegzalasaval es szamonkeresevel csak azert, mert nektek all a bre es puncit akartok. a legviccesebb, hogy ezt van pofatok onzetlen kedvessegnek beallitani. akkor bokolj a 80 eves neninek is, hogy milyen csinos a frizuraja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!