Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek meg kell küzdenie egy kapcsolatért?
Figyelt kérdés
Sok mindenkinél azt látom hogy szó szerint az élet eléjük sodor valakit. Én meg hiába próbálkozom esélytelen vagyok. Most leszek 25 éves eddig báratnőm nem volt csak 3 lánnyal találkoztam de semmi nem lett belőle.2021. júl. 3. 17:29
1/6 anonim válasza:
a élet elém 31 éves koromba sodorta a bnőmet.. várj türelmesen és nyitott szemmel.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom mit értesz azalatt, hogy eléjük sodor valakit. Amikor megismersz bárkit bárhol, az úgy történik, hogy véletlenül egy helyen voltatok, ez ki is meríti szerintem az élet elém sodor valakit kifejezést.
A legtöbb ember nem esik életre szóló szerelembe ránézésre, tehát megdolgozik ezért. ;)
Életem párja leszólított egy koncerten, aztán hetekig próbálkozott, hogy legyen valami köztünk. Én úgy tapasztaltam, hogy ha meg is van a kölcsönös szimpátia, az egyik fél akkor is "küzd" legalább egy kicsit a másikért. Legalábbis így kéne történnie az esetek többségében. :)
3/6 anonim válasza:
Miért akarsz küzdeni? Ismerkedj, barátkozz de ne fogd fel ilyen görcsösen. Ha lepattint a csaj? Kit érdekel, majd lesz másik
4/6 anonim válasza:
A nőknek egyáltalán nem kell, míg a pasik közül sem azoknak akik gazdagok és nagyon jóképüek.
6/6 anonim válasza:
De hogy küzdesz? Ez mit jelent? Mert lehet úgyis "küzdeni", hogy chillelsz és elvagy. Nem kell feszülni rá, hogy legyen már, legyen már. Am meg 25 vagy. Tudtad magad építeni eddig. Én elkezdtem kondizni, fél éven belül már olyan testem lett hogy bőven megnéztek a lányok. Akkor már a küzdelem meg is szűnik, elég csak kondiznom. Nem is beszélek arról, ha még fejlesztem a személyiségem, a kommunikációm, ruhastílust, stb. Nagyon nem nehéz ideális férfinak lenni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!