Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek volt már normális kapcsolata?
Vagy más is van akinek nem volt kapcsolata, vagy ha igen akkor nem volt jó a kapcsolat? Én azt látom hogy akinek volt vagy van kapcsolata azoknak jó és boldogak.
Nekem még nem volt barátnőm, sajnos és 25 vagyok már.
Volt, de most nincs és 99% az esély arra, hogy többet nem is lesz.
Most akkor boldognak kellene lennem?
Most mit nevezünk normálisnak eleve.
14 évesen 2 éves kapcsolat, én kb gyerekfejjel, ő tapasztaltan, nekem ő volt a világ, neki meg a világ volt a világ. Nemigen tepert holtomiglanra.
Utána 19 évesen 24 éves nekem idős srácban biztam, hogy talán az komoly kapcsolat lesz, 3 év múlva lazán megcsalt és azakítás. Nem a megcsalás miatt, hanem mert neki ez semmiség volt. Azaz egyáltalan nem erdekelte hogy van épp párja vagy épp nincs..
23 évesen egy gyerekkorbol ismert sráccal újabb 3 év, de amikor eljegyzés stb került témába, gyorsan lelépett.
26 évesen 1 év olyannak akinek végig az volt a baja hogy keveset keresek, folyamatosan lenézett, aztán vége.
Most ott tartok mint az elején. Van egy srác, aki nem szerelmes de szeret. Nekem ő a minden, neki meg a világ az.
Szerintem még nem volt soha normális kapcsolatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!