Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem furcsa ez? Hinnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa ez? Hinnél neki?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt tinderen, elmondása szerint én vagyok kb az első, akivel matchelt. Elég félénk a lány, ezért az átlagosnál kicsit tovább tartott, hogy igent mondjon a randira, de végül belement. A randi alatt megbeszéltük, hogy nem szeret gyorsan haladni, hogy biztos legyen az érzéseiben, és ezért időt kért tőlem. Nagyon aranyos a lány, alapvetően nem nézek ki belőle semmi rosszat, de pár hét tinderezés után nálam azt érték el, hogy az anyámon kívül nincs nő, akiben meg tudnék bízni. Az is furcsa, hogy ha annyira szimpatikus vagyok, akivel lassan akar haladni, akkor mit keres még a tinderen? Ezek fényében én úgy értelmeztem ezt, hogy "szimpi vagy, de azért nézelődnék még, hátha látok jobbat". Én pedig nem tudom hogy kellene ezt kezelnem, ugyanis közben mástól kaptam "ajánlatot" kalandra, amiben csak azért lennék benne, mert nem bízok abban, hogy a másik lány őszinte velem. Viszont elrontani sem akarom, mert egyértelmű, hogy kit szeretnék magam mellé.

Mit gondoltok?

2021. júl. 2. 09:10
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

"Az meg h ki kit verne el, tökre nem értem hogy jön a szexualitashoz"

Úgy, hogy nem tudtam ennél jobb példát az "erő"fölény demonstrálására. A férfi izomban erősebb a nő pedig punciban és eszerint is ítéli meg a többségi társadalom NAGYON HELYESEN!

Vagyis ha egy férfi bántalmaz egy nőt, sokkal durvább elbírálás alá esik, mintha egy nő bántalmazna egy férfit. Ami ugyebár abszurd is, hiszen a legtöbb nő már csak a fizikai erőkülönbség miatt sem tudná bántalmazni a legtöbb férfit.

Ugyanakkor ha egy nő fekszik le fűvel-fával, az szintén súlyosabb elbírálás alá esik, mintha egy férfi teszi ezt, ez pedig ugyancsak amiatt van, mert egy nőnek igazából csak fel kell kínálkozni, lehetőséget adni a szexre és mindig lesz jelentkező. Eközben pedig egy férfi maximum SZERETNE szexelni, ha lenne rá lehetősége, de ahhoz meg kell hódítani a nőt.

2021. júl. 6. 19:01
 42/45 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, nem érdekel a társadalom miért és miért nem bírál el. Úgyhogy pont nem érdekel te mit gondolsz rólam h én épp olyan korszakom élem, hogy minden héten mással szexelek. Érződik az irigység, de nem mi tehetünk róla, hogy nekünk könnyebb erre partnert talalni.
2021. júl. 6. 19:19
 43/45 anonim ***** válasza:

Nem erdekel nem erdekel, megis valaszolsz neki.

Ha nagyon nem erdekelne mas velemenye, ki sem nyitnad ezt az oldalt🤷

2021. júl. 6. 19:23
 44/45 anonim ***** válasza:

Mert épp unatkozok

Azt nem írtam, hogy más véleménye nem érdekel:) Hanem az ha valaki ítélkezik felettem.

2021. júl. 6. 19:25
 45/45 anonim ***** válasza:

Az kb ugyanaz.

Olvass inkább, jobban jársz💪

2021. júl. 6. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!