Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa ez? Hinnél neki?
Megismertem egy lányt tinderen, elmondása szerint én vagyok kb az első, akivel matchelt. Elég félénk a lány, ezért az átlagosnál kicsit tovább tartott, hogy igent mondjon a randira, de végül belement. A randi alatt megbeszéltük, hogy nem szeret gyorsan haladni, hogy biztos legyen az érzéseiben, és ezért időt kért tőlem. Nagyon aranyos a lány, alapvetően nem nézek ki belőle semmi rosszat, de pár hét tinderezés után nálam azt érték el, hogy az anyámon kívül nincs nő, akiben meg tudnék bízni. Az is furcsa, hogy ha annyira szimpatikus vagyok, akivel lassan akar haladni, akkor mit keres még a tinderen? Ezek fényében én úgy értelmeztem ezt, hogy "szimpi vagy, de azért nézelődnék még, hátha látok jobbat". Én pedig nem tudom hogy kellene ezt kezelnem, ugyanis közben mástól kaptam "ajánlatot" kalandra, amiben csak azért lennék benne, mert nem bízok abban, hogy a másik lány őszinte velem. Viszont elrontani sem akarom, mert egyértelmű, hogy kit szeretnék magam mellé.
Mit gondoltok?
A biztosról azt írod, hogy kaland. A lány elvileg komolyra kéne. Talán még az adatlapodon is azt hazudod, hogy komolyat keresel, közben meg bármit, ami jön. Nem azt mondom, hogy feltétlenül bízz meg benne. És igen, még az is lehet hogy pár találkozó után dönt úgy, hogy mégsem. Ez benne van a pakliban. Ami miatt itt kritizálva vagy, hogy 1. neki legyen törölve a tinder profilja, de te még fönt vagy, illetve máshol ismerkedsz ez lényegtelen. Tehát többet vársz el tőle mint visszafelé.
Illetve te áldozatnak érzed meg, ha egy kötetlen kaland lehetőségét eldobod az ismerkedés kedvéért. Aztán csodálkoztok, hogy miért ilyen olcsók a mai lányok. Azért mert ez kell nektek, a kaland. Aki nem adja magát gyorsan az hoppon marad, nem akartok várni senkire.
Azért ne legyünk álszentek. Ha én neked azt mondom, hogy lassan haladjunk, mert nem vagyok biztos a dolgomban, és addig még nézelődök, akkor nem fordulna meg a fejedben az, hogy b terv vagy? Én nem akarlak győzködni semmiről, de miből gondolod, hogy többet ér nekem a kaland? Az egész vita arról szól, hogy annak ellenére választom a várakozást, hogy nem hiszek az eredményben.
"közben meg bármit, ami jön"
Nem egészen értem miért zárja ki egymást a kettő. Én soha senki felé nem közeledtem azzal a céllal, hogy csak szexre kell. De ha a másiknak csak arra kellek, akkor inkább élvezem az életet a siránkozás helyett. Mi ezzel a baj?
26
Tenyleg ennyire egoista vagy es nem vagy kepes belatni, hogy az ilyen ossze-vissza kefelo majmok miatt bizalmatlan a lany es ezert varakozik? Egybol a rosszat feltetelezed. Es ha o is nezelodik? Es ha tenyleg normalis ember es tenyleg bizalmatlan?
"Én soha senki felé nem közeledtem azzal a céllal, hogy csak szexre kell. "
Azaz kihasznalod a masikat. Amint megerzi, hogy komolytalan vagy, belemegy a laza dugasba vagy azert mert azt hiszi, ettol komolyabban fogsz vele tervezni. Miert nem lehet felvallalni, ha te ekkora tokos player vagy es mindenkinel beprobalkozol, mint a veszett eger? Szimplan fingod nincs mit akarsz, a masik meg sodrodik az arral. Nem lehet, hogy ezt erzi rajtad es ezert hezital? Nem bizik meg benned es erzi, hogy csak uritesre kellesz.
Az ilyenek miatt is nehezkes a tarskereses, mert bizalmatlanok az emberek.
Ne eroltesd, tul jo hozzad a lany. Inkabb zsebhokizz.
"Illetve te áldozatnak érzed meg, ha egy kötetlen kaland lehetőségét eldobod az ismerkedés kedvéért. Aztán csodálkoztok, hogy miért ilyen olcsók a mai lányok. Azért mert ez kell nektek, a kaland. Aki nem adja magát gyorsan az hoppon marad, nem akartok várni senkire."
ezt azért a magam nevében kikérem, eléggé általánosítás. De a többi igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!