Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa ez? Hinnél neki?
Megismertem egy lányt tinderen, elmondása szerint én vagyok kb az első, akivel matchelt. Elég félénk a lány, ezért az átlagosnál kicsit tovább tartott, hogy igent mondjon a randira, de végül belement. A randi alatt megbeszéltük, hogy nem szeret gyorsan haladni, hogy biztos legyen az érzéseiben, és ezért időt kért tőlem. Nagyon aranyos a lány, alapvetően nem nézek ki belőle semmi rosszat, de pár hét tinderezés után nálam azt érték el, hogy az anyámon kívül nincs nő, akiben meg tudnék bízni. Az is furcsa, hogy ha annyira szimpatikus vagyok, akivel lassan akar haladni, akkor mit keres még a tinderen? Ezek fényében én úgy értelmeztem ezt, hogy "szimpi vagy, de azért nézelődnék még, hátha látok jobbat". Én pedig nem tudom hogy kellene ezt kezelnem, ugyanis közben mástól kaptam "ajánlatot" kalandra, amiben csak azért lennék benne, mert nem bízok abban, hogy a másik lány őszinte velem. Viszont elrontani sem akarom, mert egyértelmű, hogy kit szeretnék magam mellé.
Mit gondoltok?
nálam az a normális, hogy ha valakivel komolyabban szeretnék ismerkedni, akkor lejövök társkeresőről. Nála nem. És ez baj.
Próbáld valahogy feszegetni nála a határokat, lehet csak megjátssza magát.
Te a tinderes nőket szidod, de azért durva, hogy ismerkedni kezdesz valakivel, aki lassan haladna és te már azt nézed, hogy mással kalandozhatnál, de te itt áldozatot hozol azzal, hogy ismerkedsz. Nem érdekel téged annyira ez a lány, hogy egy kaland lehetőségét elszalaszd. Másik, hogy a lassan haladás értelme, hogy megismeritek egymást. Ha menet közben kiderül, hogy mégsem téged akar, nem illetek össze stb akkor te azt úgy fogod fel, hogy átvert. Holott csak megismert.
És már az itteni kérdésed alapján sem vagy komoly kapcsolatra való.
Régen, az én időmben még szokás volt mindkét félnek időt és energiát fektetni az ismerkedésbe, és bizony nem mindig lett belőle kapcsolat, néha pár hetes járogatás után kiderült, hogy mégsem és a szexig sokan nem jutottak el ilyen rövid idő alatt. Utána jöhetett a következő ismerkedés és az újratervezés. Mégsem úgy fogtuk fel, hogy elvesztegett idő vagy átverés az, ha valaki azután dönt úgy, hogy mégsem kér belőled, ha már csókolóztatok. Mert a párkeresés ilyen.
Most meg a Tindernek hála már "időhúzás" ha nincs szex a második randin és "átverés" ha az ismerkedés folyamán az egyik úgy érzi, mégsem téged keres. Viszont még mindig elvetendő, ha egy nőnek sok partnere volt! Tehát a nők még óvatosabbak és még válogatósabbak lettek. Ti meg emiatt sipákoltok és nem adtok időt arra, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Ezért nem ér a Tinder egy kalap khakit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!