Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok nekem tippeket adni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem tippeket adni ?

Figyelt kérdés
Lányok elsősorban tőletek szeretnék tanácsokat kérni! Miért van az hogy hiába írok egy lányra soha nem ír vissza ? Pedig ő is bele egyezett a beszélgetésbe az elején mindig megszoktam kérdezni hogy akar e velem beszélni. A másik meg hogy vagy alig válaszolnak vagy emojival és ennyi. Igyekszem kedves, érdeklődő lenni de semmi. Mi bajuk van a mai lányoknak ?

2021. máj. 28. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az lenne az első tippem, hogy sablonos üzeneteket írsz? Segíthet mindenképp, ha feldobsz valami témát.

Ismerkedésnél nehéz megtörni a jeget így elsőre, az ember azt se tudja, hogy miről beszéljen egy tökidegennel.

Pl. Nekem herótom van a "szia, mizu" üziktől, nem igazán tudok mit kezdeni vele, mikor úgy érzem, hogy semmi közös téma.

2021. máj. 28. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából annyit hogy: szia, hogy vagy, hogyan telik a nap, mivel foglalkozol meg ilyenek :)
2021. máj. 28. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Néha fárasztónak tartom az ilyen kérdéseket, bár időnként válaszolok rá, viszont unom, közömbösnek hangzik, nem érzékelem az érdeklődést ennyiből. Általában ha válaszolok is rá, akkor is egy sablonos "aha, értem, oké" válasz jön:))

Amúgy nem mindenki tud dicsekedni a foglalkozásával, aki épp pincérkedik, az nem szívesen dicsekszik ezzel már az ismerkedés elején.

2021. máj. 28. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Akik így kezdik a beszélgetést őszinte leszek én sem válaszolok nekik...

10ből 9 pontosan így kezdi a beszélgetést és baromi unalmas és 1 a sok közül.

Mindig azokkal beszélgettem inkább akik valami frappáns vagy nem átlagos szöveggel írtak rám. Vicces volt, humoros, nem kérdez felelek stílusban akart kommunikálni.

29/N

2021. máj. 28. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Most őszintén erre hogy, hogy vagy meg hogyan telik a nap mégis mit lehet írni kB azon kívül hogy jól?

Ha valakivel ismerkedem és ezeket kérdezi hát rögtön falnak megyek.

Nem is ismer én sem őt. Mit vár hogy majd elkezdem leirni hogy ma reggel elmentem a rozikahoz sajnos eltorte a lábát de aztán elugrottam az okmányirodaba is stbstb

Nonszensz...

2021. máj. 28. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Unalmas vagy és sablonos. Ennyi
2021. máj. 28. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!