Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnatok tippeket masodik randira programokat?
😀😀😀
Tudnátok adni program ötleteket második randira?
Első randinak én mindig sétálós/beülős beszélgetős randit csinálok, hogy előben is jobban megismerjük egymást.
Második randitól viszont a közös tevékenységeket szeretem. Amikor már második randi van, akkor részemről a másik fél tetszik és már csak az kell, hogy időt töltsünk egymással, hogy kialakul-e valami.
Tehát a mű
(damn boi...missclick)
Tehát a (mű)falmászástól kezdve testmozgatós program megteszi.
Mivel csak akkor lesz második randi, ha az első jól sikerült, ezért lehet pár órás hosszúságúra is tervezni
Fontos, hogy a tevékenység ne zavarja az ismerkedést és mindketten élvezzük.
A minigolf bármennyire is láma dolognak hat, lehet közben röhögni és beszélgetni.
Az a lényeg, hogy kiderüljön mennyire tudjuk a másik társaságát élvezni.
Feküdj le vele.
Komolyan mondom, ha már a második randira nincs ötleted, akkor ebben úgysincs több.
Vesztenivalód meg nincs, mert vagy igent mond, vagy nemet, de harmadik úgysem nagyon lesz.
Én is már elsőre az aktív programokat javaslom. Nincs kínos csend, lehet viccelődni, csipkelődni. Utána beültök valahova enni meg beszélgetni. 2. randira, meg lehet csak simán egy hosszú séta, esetleg egy fagyi. A 3. randi-t meg már kitaláljátok ha minden jól megy az 1. kettőnél. :)
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!