Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett miért ilyen kínkeserves a társkeresés?
Kérdező, te rögtön párkapcsolatot akarsz a randizós szakasz kihagyásával. Ezt írtad:
Nem tartom jónak ezt az összejárunk néha szexelünk,de amúgy minden külön dolgot. Nekem idegen lenne de nem vagyunk egyformák.
Pedig ez így kezdődik. Aztán ha működik akkor lehet összeköltözni meg tartós párkapcsolat. De ha ezt a szakaszt ennyire erősen próbálod kihagyni akkor tényleg nem fogsz normális férfit találni.
Lassíts le egy kicsit.
52 Nem rögtön ezt akarom, ezt az egyik válaszolónak irtam, mert ő említette úgy élnek , hogy egy településen de külön ház, külön élet ,csak közös szabadidős programok és összejárás.
Erre írtam azt, hogy nekem ez így nem menne, ez az életforma. Persze az elején randizgatás van, de nem tudnám így folytatni sokáig a kapcsolatot, hogy minden külön és csak összejárunk.
58. Persze de ez idősebbeknél is lehet .... több olyan is megtalált aki mondta , hogy egyébként tetszel és jól éreztem magam veled ... mármint randin de semmi komolyat nem szeretnék a válás után.
Én is remélem, hogy lesz ez még jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!