Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett miért ilyen kínkeser...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett miért ilyen kínkeserves a társkeresés?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, egy gyermekem van. Átlagos külsőm van, mások szerint csinos , rendezettek a körülményeim. Nem értem mi a gond. Nem vagyok egy könnyűvérű fajta sem viselkedésben sem semmiben de mégis csak szexre találnék , csak azt akarnak tőlem vagy alkalmit.
2021. júl. 2. 09:01
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
50 Rendben, nem érted az álláspontom , te azt gondolod én mást. Így inkább hagyjuk.
2021. júl. 2. 14:53
 52/60 BeefEater ***** válasza:
55%

Kérdező, te rögtön párkapcsolatot akarsz a randizós szakasz kihagyásával. Ezt írtad:

Nem tartom jónak ezt az összejárunk néha szexelünk,de amúgy minden külön dolgot. Nekem idegen lenne de nem vagyunk egyformák.

Pedig ez így kezdődik. Aztán ha működik akkor lehet összeköltözni meg tartós párkapcsolat. De ha ezt a szakaszt ennyire erősen próbálod kihagyni akkor tényleg nem fogsz normális férfit találni.

Lassíts le egy kicsit.

2021. júl. 2. 15:28
 53/60 A kérdező kommentje:

52 Nem rögtön ezt akarom, ezt az egyik válaszolónak irtam, mert ő említette úgy élnek , hogy egy településen de külön ház, külön élet ,csak közös szabadidős programok és összejárás.

Erre írtam azt, hogy nekem ez így nem menne, ez az életforma. Persze az elején randizgatás van, de nem tudnám így folytatni sokáig a kapcsolatot, hogy minden külön és csak összejárunk.

2021. júl. 2. 15:38
 54/60 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet? Hogy alakultak azóta a dolgok?
2021. júl. 11. 19:24
 55/60 A kérdező kommentje:
54 Változatlan a helyzet , rengeteg ajánlatot kapok de java része csak szórakozna, vagy ami meglepett sok tőlem fiatalabb ír. De hiába tetszem külsőleg ha nem akarnak semmi komolyabbat....
2021. júl. 12. 09:13
 56/60 anonim ***** válasza:
Hol keresel párt? Amúgy nem olvastam végig az eddigi válaszokat, de nyilvánvalóan az zavarja a férfiakat, hogy gyereked van. Szerintem írd ki, hogy van egy gyereked, és hogy csak komoly kapcsolat érdekel, ha eddig még nem tetted.
2021. júl. 12. 09:21
 57/60 A kérdező kommentje:
56 Neten keresek. A gyereket az elejétől fogva kiírtam. Azért nem gondolnám, hogy ez lenne ennyire zavaró, főleg mert 40 körüli férfiakkal ismerkedem és javarészének szintén van gyereke.Épp ezért lépett meg ha 25-26 éves gyermektelen férfiak írtak. Eddig abban a tudatban voltam nekik nem tetszenék. De még mindig inkább egy hozzám hasonló helyzetben lévőt gondolok jobbnak.
2021. júl. 12. 09:48
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalabbak szerintem csak szex reményében írnak rád. Remélem, megtalálod, amit keresel, 30 évesen még fiatal vagy.
2021. júl. 12. 10:08
 59/60 A kérdező kommentje:

58. Persze de ez idősebbeknél is lehet .... több olyan is megtalált aki mondta , hogy egyébként tetszel és jól éreztem magam veled ... mármint randin de semmi komolyat nem szeretnék a válás után.

Én is remélem, hogy lesz ez még jobb is.

2021. júl. 12. 10:12
 60/60 anonim ***** válasza:
46%
A fiatalok csak dugni akarnak. Ezen nincs mit vitatni.
2021. júl. 12. 13:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!