Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját bevallásod szerint incel vagy?
Szeretném felmérni ezen az oldalon az arányukat.. :)
Én amúgy nem vagyok incel!
A szó eredeti értelmében (involuntary celibate) igen, szeretnék társat, szerelmet, és a szerelmet fizikailag is megélni, viszont nem tetszem senkinek.
Viszont nem vagyok nőgyűlölő, és tudom, hogy azért nincs párom, mert nincs szexuális vonzerőm.
F
Az a baj, hogy a #6 nem teljesen beszél hülyeséget.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem csak férfiak között van rengeteg szemét alak, hanem a nők is sokat változtak negatív irányba!
Mindennek pedig az az oka, hogy a szabadon megélhető szexualitás miatt (fejlett védekezés, ha az ember ésszel csinálja, nem kell minden szex után félni, hogy lesz-e gyerek belőle) eltolódtak az igények, nőnek, férfinak egyaránt nem kell azon gondolkodnia, hogy a partnere hosszabb távon is megfelelő lenne-e, hanem influenszerek, befolyásos emberek, divatcégek által aktuálisan kijelölt szexuális ideált keresik, az emberek egy része, lehet az normális, jó anyagi helyzetű, kiesik a játékból.
Nyilván a 30 évesen az anyja pincéjében kockuló incelke amúgy is kiesne a rostán, de ennél sokkal jobb képességű emberek is kiszűrődnek.
Lehetne vitatkozni, hogy ami most a társkeresési "piacban" végigmegy, az maga a színtiszta evolúció-e, vagy sem... szerintem nem.
Városi, "first world" mesterségesen generált igények szerint alakul az emberek ízlése, és ha ez mondjuk 100-150 évig így maradna, akkor addigra 190+ cm lenne az emberek átlagmagassága (most nagyon nagy elvárás lett a "megfelelő" testmagasság), és 60-65 kg a Férfiak! átlagos testtömege.
Az evolúció akkor valósulna meg, ha a férfiak a tömzsibb, széles derekú lányokat hajtanák ezerrel (mert könnyebben tudnak szülni), a lányok pedig a kissé alacsonyabb, "macis" (nem dagadt!!) testalkatú, izmos férfiakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!