Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Saját bevallásod szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját bevallásod szerint incel vagy?

Figyelt kérdés

Szeretném felmérni ezen az oldalon az arányukat.. :)

Én amúgy nem vagyok incel!

2021. júl. 1. 15:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
33 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Én hungarocell vagyok. :)
2021. júl. 1. 15:53
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Én meg duracell. (rézfejű)
2021. júl. 1. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

A szó eredeti értelmében (involuntary celibate) igen, szeretnék társat, szerelmet, és a szerelmet fizikailag is megélni, viszont nem tetszem senkinek.

Viszont nem vagyok nőgyűlölő, és tudom, hogy azért nincs párom, mert nincs szexuális vonzerőm.

F

2021. júl. 2. 10:30
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
Nekem van barátnőm, de ennek ellenére incelnek érzem magam. Mert amit az incelek vallanak az 99%-ban igaz sajnos a nőkről.
2021. júl. 3. 09:07
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
4-es barátnőjét rettentően sajnálni tudom!
2021. júl. 6. 18:51
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
5-ös! Mesélj már miért! Te is tudod nagyon jól, hogy az úgymond "incel tévtanok" nagyja igaz. Ha olyan férfiakkal beszélsz, akinek van barátnője az is meg fogja neked erősíteni, na nem a széplélek filozófus-esztéta-etika minoros szabad bölcsésszel kell beszélni, hanem az átlagférfivel. Tehát azt, hogy a nők igényei mennyire felmentek, hogy mennyire a kinézetre meg a pénzre repülnek rá, és leszarják az úgymond "belső értékeket" stb. Ami miatt nekem jut általában barátnő a szimplán az, hogy jó helyen voltam a génlottóban. Magas vagyok, jó kiállású, izmos, jó intelligenciájú, ha nem is jól de egész elfogadhatóan keresek, örököltem saját ingatlant. Sokat nem tudok nyújtani, de eleget ahhoz, hogy nekem jusson kapcsolat, aki butább, aki kevésbé férfias kinézetű, aki szegényebb annak meg nem jut.
2021. júl. 7. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
13%

Az a baj, hogy a #6 nem teljesen beszél hülyeséget.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem csak férfiak között van rengeteg szemét alak, hanem a nők is sokat változtak negatív irányba!

Mindennek pedig az az oka, hogy a szabadon megélhető szexualitás miatt (fejlett védekezés, ha az ember ésszel csinálja, nem kell minden szex után félni, hogy lesz-e gyerek belőle) eltolódtak az igények, nőnek, férfinak egyaránt nem kell azon gondolkodnia, hogy a partnere hosszabb távon is megfelelő lenne-e, hanem influenszerek, befolyásos emberek, divatcégek által aktuálisan kijelölt szexuális ideált keresik, az emberek egy része, lehet az normális, jó anyagi helyzetű, kiesik a játékból.

Nyilván a 30 évesen az anyja pincéjében kockuló incelke amúgy is kiesne a rostán, de ennél sokkal jobb képességű emberek is kiszűrődnek.

Lehetne vitatkozni, hogy ami most a társkeresési "piacban" végigmegy, az maga a színtiszta evolúció-e, vagy sem... szerintem nem.

Városi, "first world" mesterségesen generált igények szerint alakul az emberek ízlése, és ha ez mondjuk 100-150 évig így maradna, akkor addigra 190+ cm lenne az emberek átlagmagassága (most nagyon nagy elvárás lett a "megfelelő" testmagasság), és 60-65 kg a Férfiak! átlagos testtömege.

Az evolúció akkor valósulna meg, ha a férfiak a tömzsibb, széles derekú lányokat hajtanák ezerrel (mert könnyebben tudnak szülni), a lányok pedig a kissé alacsonyabb, "macis" (nem dagadt!!) testalkatú, izmos férfiakat.

2021. júl. 7. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:
18%
Én Apache helikopter.
2021. júl. 7. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Utálom ezt a szót, de az vagyok sajnos. A nőkről alkotott véleményemnek pedig semmi köze ehhez, mert szeretem a nőket, ugyanakkor nem tartom őket földre szállt angyaloknak.
2021. júl. 7. 16:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok valami sikeres a nőknél, nem azoknak szoktam tetszeni akik nekem tetszenek, de nem vallom az incelek hitvallását, minthogy vissza a klasszikus szerepeket vagy szexuális újraelosztási, ami nem is értem, hogy lehetne működőképes a gyakorlatban.
2021. júl. 7. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!