Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már ennyi a hol vannak a normális férfiak kérdés, én azt kérdezem hol vannak a nők?
Naponta látom itt a kérdések között, hogy hol vannak normális férfiak, mind csak kihasználják a nőket, hűtlenek...stb.
Felejtsük már ezt el. Emberek vagyunk, és embere válogatja ki milyen. Lehet egy férfi iszonyat gondoskodó és érzelmes, és lehet egy nő hűtlen és felszínes.
Ahány nővel randiztam, mindenhol ezekbe a sztereotípiákba futok bele, már eleve hátránnyal indulok, bizalmatlanság van, mert férfi vagyok és ettől csalfa is.
28 éves vagyok és komoly kapcsolatot szeretnék. Egy lelkitársat, akivel megosztom az örömömet, bánatomat, akivel együttélek, programokat csinálok, beszélgetek, szerelmeskedek...stb. Igen fontos a szex, és férfiként sem gondolom azt, hogy az a legfontosabb. Van munkám, normálisan nézek ki. Ezzel ellentétben 2 hosszabb párkapcsolatom volt eddig. Az első ott hagyott, mert megunt, nem volt sok izgalom az életünkben, konkrétan azt mondta, hogy túl jó ember vagyok. A második megcsalt, ugyan állitólag nem jelentett semmit és nem akart szakítani, de nekem jelentett.
Komoly kapcsolatra vágyom, szeretnék majd mostmár az elkövetkezendő 5-8 évben gyereket is. A nők, akikkel randizom vagy totál bizalmatlanok és zártak, vagy felszínesek, vagy társfüggők, vagy nem akarnak komoly párkapcsolatot. Értem, hogy nem ezek az emberek írják ki azokat a kérdéseket, hogy hol vannak a normális férfiak, de könyörgöm, hogy szögezzük már le, hogy vannak. Meg normális nők is. És ne legyenek már ezek az előíteletek és sztereotípiák, mert elszáll tőle az agyam. Attól, hogy valaki férfi még ugyanúgy vágyik törődésre, szeretetre, beszélgetésre és arra is, hogy ezt megadja valakinek.
Férfitársak van valaki, aki hasonlóan gondolja és végül megtalálta a párját?
"Naponta látom itt a kérdések között, hogy hol vannak normális férfiak"
Linkeld, légy szíves, mert én egy ilyennel sem találkoztam az utóbbi FÉL ÉVBEN legalább.
Nem, minden férfi egyedül van 🤷♀️
Komolyan volt más célod is a kérdés kiírásával, mint a rinyálás?
5: azt, hogy a kérdezőnek szelektív látása van meg hazudik a kérdésben, annyit.
Tudom, arra akartál kitérni, hogy "azt, hogy tééééényleg kevés a normális nő"... de nem, mert sok kérdésnél már a megfogalmazásból is kiderül, hogy az adott férfi a normálistól baromi messze van... vagy legalábbis elég érdekesen értelmezi a szót. Azt sem lehet tudni, hogy hazudik-e. Meg a férfiak hajlamosabbak a másikat okolni a sikertelenség miatt, a nők meg magukat.
Nem gondolod azt kedves kérdező, hogy eleve ott bukik el a dolog, hogy rossz nőkkel ismerkedsz? Azt mondod hogy folyton sztereotípiákba futsz, bizalmatlanságba. Egy normális nő előbb megismer téged és aztán ítélkezik ha van rá oka.
Tehát vagy az van hogy tényleg csalfának tűnsz, vagy pedig rossz nőkkel ismerkedsz
Igen, bocsánat, rosszul fogalmaztam. Nem naponta, elkeseredettségemben olvasgattam ebben a témakörben és sok ilyen kérdést láttam, nyilván azok több évvel ezelőttiek is lehetnek.
És igen, kicsit rinyálni is akarok, mert tényleg el vagyok most kenődve és ezen az oldalon könnyebb kiadni ezt, mint a haveroknak.
És miért a nők hibája, hogy van aki régóta egyedül van?
Én nőként egyedül voltam 3 évet. Nem csoda, hogy nem próbálkozott komolyan senki. Mert utólag belátom, hogy milyen borzalmasan viselkedtem. Nem csoda, hogy pár beszélgetés után lekoccoltak. Ez nem a férfiak hibája volt, hanem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!