Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már ennyi a hol vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már ennyi a hol vannak a normális férfiak kérdés, én azt kérdezem hol vannak a nők?

Figyelt kérdés

Naponta látom itt a kérdések között, hogy hol vannak normális férfiak, mind csak kihasználják a nőket, hűtlenek...stb.

Felejtsük már ezt el. Emberek vagyunk, és embere válogatja ki milyen. Lehet egy férfi iszonyat gondoskodó és érzelmes, és lehet egy nő hűtlen és felszínes.

Ahány nővel randiztam, mindenhol ezekbe a sztereotípiákba futok bele, már eleve hátránnyal indulok, bizalmatlanság van, mert férfi vagyok és ettől csalfa is.

28 éves vagyok és komoly kapcsolatot szeretnék. Egy lelkitársat, akivel megosztom az örömömet, bánatomat, akivel együttélek, programokat csinálok, beszélgetek, szerelmeskedek...stb. Igen fontos a szex, és férfiként sem gondolom azt, hogy az a legfontosabb. Van munkám, normálisan nézek ki. Ezzel ellentétben 2 hosszabb párkapcsolatom volt eddig. Az első ott hagyott, mert megunt, nem volt sok izgalom az életünkben, konkrétan azt mondta, hogy túl jó ember vagyok. A második megcsalt, ugyan állitólag nem jelentett semmit és nem akart szakítani, de nekem jelentett.

Komoly kapcsolatra vágyom, szeretnék majd mostmár az elkövetkezendő 5-8 évben gyereket is. A nők, akikkel randizom vagy totál bizalmatlanok és zártak, vagy felszínesek, vagy társfüggők, vagy nem akarnak komoly párkapcsolatot. Értem, hogy nem ezek az emberek írják ki azokat a kérdéseket, hogy hol vannak a normális férfiak, de könyörgöm, hogy szögezzük már le, hogy vannak. Meg normális nők is. És ne legyenek már ezek az előíteletek és sztereotípiák, mert elszáll tőle az agyam. Attól, hogy valaki férfi még ugyanúgy vágyik törődésre, szeretetre, beszélgetésre és arra is, hogy ezt megadja valakinek.

Férfitársak van valaki, aki hasonlóan gondolja és végül megtalálta a párját?

2021. júl. 1. 18:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
23%
10! Éppen most ismered be, hogy a te, azaz a nő hibája volt...
2021. júl. 1. 19:53
 12/38 anonim ***** válasza:
56%
Miért könnyebb itt, mint a haveroknak?
2021. júl. 1. 19:54
 13/38 anonim ***** válasza:
71%
11: igen, a saját példáján leírta, hogy az az ő hibája volt. Mert ő magába nézett és változtatott. Ezt kellene tenni a sírórinyálóknak is, mindegy, milyen neműek.
2021. júl. 1. 19:57
 14/38 anonim ***** válasza:
74%

11

Pont ez volt a lényeg 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. júl. 1. 19:57
 15/38 anonim ***** válasza:
17%
13-14! Látom nem értitek, hogy mire célzok, itt megy az ész osztás, hogy minden ma férfiak hibája, erre ő beismeri, hogy három évig volt egyedül, tehát miatta egy férfi is biztosan, tehát mégis sokszor nem a férfi a rossz, gonosz, hanem a nő a megközelíthetetlen, aki elhajt mindenkit. Erre célzok, hogy igen, nagyon sokszor a nők hibája.
2021. júl. 1. 20:05
 16/38 anonim ***** válasza:
72%

"hibája, erre ő beismeri, hogy három évig volt egyedül, tehát miatta egy férfi is biztosan"

Nem ezt mondta. Ez incel tudathasadás, ha egy nő egyedül van, akkor puncit von meg valakitől.

2021. júl. 1. 20:06
 17/38 anonim ***** válasza:
59%
Fuuuu de ostoba ez az ember...
2021. júl. 1. 20:07
 18/38 anonim ***** válasza:
33%
16! Tudod ha végig gondolod, akkor minden szingli nő egy szingli férfit is jelent, ez szerintem nem akkora komoly logikát igénylő feladat, inkább ott a tudathasadás, aki ezt nem akarja észrevenni.
2021. júl. 1. 20:07
 19/38 anonim ***** válasza:
75%
Ja, mert az adott egyedülálló férfi biztos őt akarta volna / felelőssége lenne mindenkinek a vöröskeresztet játszani az ellenkező nem szerencsétlenül járt tagjai felé, és AZÉRT ÍGY MEG ÚGY VISELKEDNI, HOGY A MÁSIKNEK LEGYEN P...I / F...Z ... lehet, hogy pont azok között volt, akik rámondták, hogy "fujj, mégse". Amúgy meg van olyan viselkedésű férfi is a magát normálisnak tartók közül, akik ugyanolyan botrány viselkedésűek, és azért nincs nekik senkijük.
2021. júl. 1. 20:09
 20/38 anonim ***** válasza:
74%
Igen, elviselhetetlen voltam egy korábbi, bántalmazó kapcsolat miatt, nem láttam reálisan a dolgokat. Vágytam kapcsolatra mélyen belül, de közben féltem is tőle. Az meg nem lett volna kötelességem, hogy széttegyem a lábam annak, aki próbálkozik. Amúgy te is autista vagy, mint az egyik incel társad, vagy miért vagy ilyen korlátolt?
2021. júl. 1. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!