Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan kérdezem. Normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan kérdezem. Normális ez? Meddig lehet ezt csinálni?

Figyelt kérdés

Régóta ismerkedem interneten, és mindig ugyanaz történik; hetekig vagy akár hónapokig beszélgetek egy férfival, nagyon jól elvagyunk. Minden nap rám ír, vagy pedig én írok Neki, azaz felváltva keressük egymást, és ez így van jól.

Egy idő után már kíváncsi leszek, milyen lehet élőben Vele, és ez az érzés kölcsönös. 80%-ban a pasik hívnak el engem randira, 20%-ban pedig én Őket. De tökmindegy, hiszen ugyanaz a végkimenetel;

- nem jönnek el

-utolsó pillanatban lemondják

Ez kb 6-7 alkalommal előfordult velem az elmúlt 1 évben. A korosztályok változók. Vannak köztük 20 és 30 évesek is. Mit tegyek? 18L

2020. jún. 20. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. megnyugtat ha azt mondom h a nők ugyanezt csinálják? :D
2020. jún. 20. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Megijednek.Csak a neten nagyszájúak.
2020. jún. 20. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg máshogy néznek ki, mint a képeken, vagy mással kapcsolatban lódítottak, vagy van valakijük.
2020. jún. 20. 20:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is több éve "ismerkedem" társkeresőn. Csak nálam úgy néz ki a dolog, hogy megírom a levelemet, és a másik fél még csak nem is válaszol rá. Társkeresőzés már csak ilyen. Addig lehet csinálni, amíg meg nem unod.
2020. jún. 20. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekem eddig minden nő eljött a randira, így nem tudom, miért lehet ez nálad. Hónapokig szerintem nagyon sok várni, 1-2 héten belül érdemes találkozni. Lehetséges, hogy félreismered őket, mást látsz a dologba? MIlyen témákról beszélgettek?
2020. jún. 20. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

18 éves vagy és régóta ismerkedsz neten. Miért?16-17-18 évesen nem tudsz élőben/társaságban ismerkedni? Főleg ha ilyen tapasztalataid vannak a neten.

Gondolom vannak barátnőid, szórakoztok, buliztok, koncertre jártok, sőt, még suliba járhatsz. Nem értem miért neten keresel ilyen bizonytalan kimenetelű kapcsolatokat.

2020. jún. 20. 20:56
 7/12 A kérdező kommentje:
6# Miből gondolsz ilyeneket?
2020. jún. 20. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Mármint mit?Hogy vannak barátnőid és van szórakozási/kimozdulási/ismerkedési lehetőséged?Az gond ha 18 évesen nem így van.
2020. jún. 20. 21:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Pedig nem így van.
2020. jún. 20. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Mi az oka,hogy ennyire magányos vagy? Ez azért meglepő mert társkeresőn simán ismerkedsz a pasikkal, a valóságban pedig egy barátnő, egy barát, egy buli nincs?
2020. jún. 20. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!