Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan kérdezem. Normális ez? Meddig lehet ezt csinálni?
Régóta ismerkedem interneten, és mindig ugyanaz történik; hetekig vagy akár hónapokig beszélgetek egy férfival, nagyon jól elvagyunk. Minden nap rám ír, vagy pedig én írok Neki, azaz felváltva keressük egymást, és ez így van jól.
Egy idő után már kíváncsi leszek, milyen lehet élőben Vele, és ez az érzés kölcsönös. 80%-ban a pasik hívnak el engem randira, 20%-ban pedig én Őket. De tökmindegy, hiszen ugyanaz a végkimenetel;
- nem jönnek el
-utolsó pillanatban lemondják
Ez kb 6-7 alkalommal előfordult velem az elmúlt 1 évben. A korosztályok változók. Vannak köztük 20 és 30 évesek is. Mit tegyek? 18L
18 éves vagy és régóta ismerkedsz neten. Miért?16-17-18 évesen nem tudsz élőben/társaságban ismerkedni? Főleg ha ilyen tapasztalataid vannak a neten.
Gondolom vannak barátnőid, szórakoztok, buliztok, koncertre jártok, sőt, még suliba járhatsz. Nem értem miért neten keresel ilyen bizonytalan kimenetelű kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!