Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett miért ilyen kínkeser...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett miért ilyen kínkeserves a társkeresés?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, egy gyermekem van. Átlagos külsőm van, mások szerint csinos , rendezettek a körülményeim. Nem értem mi a gond. Nem vagyok egy könnyűvérű fajta sem viselkedésben sem semmiben de mégis csak szexre találnék , csak azt akarnak tőlem vagy alkalmit.
2021. júl. 2. 09:01
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
8%

Sok a selejt pasi. Azert.nehéz megtalálni a tűt a szénakazalban

Aki értelmes is, szabad is, jo vele a szex is, nincs kiégve tud még szerelmes lenni, tetszik is kulsőre, önállo, és kész férfi ugy amblokk.

És még az ilyeneknek is van vmi tikkje hogy vagy megszoksz vagy megszöksz és megint keresed 100 idiota közt az egyet :(

Ha minden pasi normalis lenne tetszeni tudna, konnyu lenne. De ritka kincs az ilyen.

2021. júl. 2. 09:05
 2/60 anonim ***** válasza:
100%
Azért nehéz mert a korban hasonló pasik vagy foglaltak, vagy -csak- saját gyereket szeretnének, vagy nem szeretnének gyereket. A gyerekkérdés minden párkapcsolatban kardinális,a pasiknál is, ebben a korban meg főleg.
2021. júl. 2. 09:06
 3/60 A kérdező kommentje:
1 Nem várom, hogy tökéletes legyen... de annyira elkeserítő ígyis.
2021. júl. 2. 09:07
 4/60 A kérdező kommentje:

2 Azért ebben a korban már rengeteg pasinak saját gyereke is van, így azért nem jelenthet gondot.

Én is jobban örülök ha olyan, akinek szintén már van gyereke.

2021. júl. 2. 09:08
 5/60 anonim ***** válasza:
97%
Furcsa, hogy a több ezer férfiból szerinted nincs egy, aki komoly kapcsolatot akar. Hány új embert ismertél meg az elmúlt hónapban? Miért gondolod, hogy mindenki csak alkalmit akar? Szerintem érdekes elgondolkodni mit csinálsz rosszul, mert ebben a korban is vannak olyan férfiak, akik komoly kapcsolatot keresnek. Vagy rossz helyen próbálkozol, vagy magasak elvárásaid.
2021. júl. 2. 09:23
 6/60 A kérdező kommentje:
Több ezer férfival azért nem próbálkoztam. Van egy határ, ahol lakom és annak 60-70 km környéke , távkapcsolat nem működő dolog szerintem.Olyan helyen próbálkozom, ahol elvileg más is párt, társat keres. Bennem is van hiba én sem vagyok tökéletes de nem is azt keresem.
2021. júl. 2. 09:29
 7/60 anonim ***** válasza:
81%

Attól tartok, hogy azok a férfiak akik megfelelnének a te elvárásaidnak, valószínűleg elég magas szintűek ahhoz, hogy kaphassanak nálad jobb nőt.

Persze többet tudnánk mondani, ha ismernénk a te valódi elvárásaidat...

2021. júl. 2. 09:30
 8/60 anonim ***** válasza:

mert neten kb 99% hogy olyan pasiba fogsz belefutni, aki csak egy lukat akar ürítésre. Személyesen kell ismerdedni.

És csak hogy megnyugtassalak, az idő múlásával egyre rosszabb lesz.

2021. júl. 2. 09:33
 9/60 anonim ***** válasza:
88%

" Azért ebben a korban már rengeteg pasinak saját gyereke is van,"

Biztos vagy te ebben? Én nem ezt látom. És bocsánat, de én sem szeretnék olyan fiatal partnert, akinek már van mástól gyereke.

2021. júl. 2. 09:34
 10/60 A kérdező kommentje:

7 Ez a része biztosan nem igaz, mert csak olyat várok el amit én magam is nyújtani tudok.

Konkrétumokat nem írnék , mert felesleges lenne a kliséket leírni, hogy legyen megbízható kedves stb.

2021. júl. 2. 09:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!