Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett miért ilyen kínkeserves a társkeresés?
8. Személyesen sem zárkózom el, de nem igazán van lehetőségem rá.
9. Igen, biztos vagyok benne. 33-40 között keresek, ha végig gondolom az ilyen korú férfi ismerőseimet, más tényt nem nézve csak ezt, a 80%-nak van gyereke.
Ezt én sem értem, honnan veszed, hogy 30 évesen már sok férfinak van gyereke. Pont erről jelentek meg cikkek, hogy a 40(!) év alatti férfiak 70%-nak nincs gyereke!
A 10-es válasz meg már bocs, de ez tipikusan olyan szöveg, ami magas elvárásokat rejt. Tehát gondolom legyen saját lakása, magas jövedelme, gondolom külsőre is legyen erős... Erről beszéltem, hogy azok a harmincas férfiak, akik ilyen adottságokkal rendelkeznek, azok nem egy elvált 30 éves anyával fognak foglalkozni, hanem az egyedülálló huszonéves gyermektelen szépcsajokkal.
11: tehát az ilyen korú férfi ismerőseid 80%-nak van gyereke. Tehát 10-ből 8-nak.
A házasságok fele válással végződik, tehát nyugodtan becsülhetjük úgy, hogy 8-ból 4 elvált és gyermeke van.
Na ha te most összesen mondjuk CSAK 20 férfit ismersz, az azt jelenti, hogy 8 férfi passzol hozzád.
Akkor mi a baj? Miért nem jössz össze valamelyikkel?
Lement az SMV? Haha....
37F incel
12 Hidd el én sem kitalálom, hanem a valós ismerőseimből indultam ki. A z ilyen cikkeknek nem szabad hinni ez kb olyan mint amikor leírják mennyi az átlagkereset .... aztán a valóság meg más.
Egyáltalán nem magas elvárások, hiába próbálsz belekötni, csak olyan amit én is nyújtani tudok. Most is eltartom magam és a gyerekem is,nem emiatt keresek pàrt.
Válaszolj nekem nyíltan:
Elvárod egy férfitól a saját lakást például?
13 Ez csak a gyereke van / nincs gyereke , mint irtam is más tényt nem néztem. A legtöbb házas, aki elvált szinten az a kategória, aki szexet szívesen de kapcsolatot nem, és 8-10 ev házasság után ujra élné a kamaszkorát pl...
Vagy van aki épp válik,de már alakulóban az új kapcsolata.
Nincs sok szingli.
16 Nem.
De legyen anyagilag független, tartsa el magát, ahogy én is magam és a gyerekemet.
Keress esetleg úgy párt,hogy nem tervezel Vele összeköltözést, talán így egyszerűbb lenne mindkettőtöknek.
Ha visszaolvasgatsz láthatod,hogy a férfiak zöme - és ez pont a huszonvége-harmincas korosztály nem szeretné más gyerekét "letartani",az apukával találkozni.Hiába mondod,hogy Te eltartod magad, ha összeköltöztök nehéz elkülöníteni a kiadásokat. Ráadásul a gyereked még kicsi, az időd nagyrészét lefoglalja, egy fiatal pasi pedig ezt akadálynak tartja.
19. Ez az alkalmi összejárás nem nekem valo, nagyon távol all tőlem.
Összeköltözés nélkül hogy gondoltad? Addig a gyereket szögre akasztom? Ezért is irtam, főként olyan érdekel akinek szintén van gyereke és tudja ez mit jelent.
Nem , nem anyagilag! Hanem más ertelemben. Mert a heti egy két összejaras az nem párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!