Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett miért ilyen kínkeser...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett miért ilyen kínkeserves a társkeresés?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, egy gyermekem van. Átlagos külsőm van, mások szerint csinos , rendezettek a körülményeim. Nem értem mi a gond. Nem vagyok egy könnyűvérű fajta sem viselkedésben sem semmiben de mégis csak szexre találnék , csak azt akarnak tőlem vagy alkalmit.
2021. júl. 2. 09:01
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

8. Személyesen sem zárkózom el, de nem igazán van lehetőségem rá.

9. Igen, biztos vagyok benne. 33-40 között keresek, ha végig gondolom az ilyen korú férfi ismerőseimet, más tényt nem nézve csak ezt, a 80%-nak van gyereke.

2021. júl. 2. 09:37
 12/60 anonim ***** válasza:
97%

Ezt én sem értem, honnan veszed, hogy 30 évesen már sok férfinak van gyereke. Pont erről jelentek meg cikkek, hogy a 40(!) év alatti férfiak 70%-nak nincs gyereke!

A 10-es válasz meg már bocs, de ez tipikusan olyan szöveg, ami magas elvárásokat rejt. Tehát gondolom legyen saját lakása, magas jövedelme, gondolom külsőre is legyen erős... Erről beszéltem, hogy azok a harmincas férfiak, akik ilyen adottságokkal rendelkeznek, azok nem egy elvált 30 éves anyával fognak foglalkozni, hanem az egyedülálló huszonéves gyermektelen szépcsajokkal.

2021. júl. 2. 09:40
 13/60 anonim ***** válasza:
61%

11: tehát az ilyen korú férfi ismerőseid 80%-nak van gyereke. Tehát 10-ből 8-nak.

A házasságok fele válással végződik, tehát nyugodtan becsülhetjük úgy, hogy 8-ból 4 elvált és gyermeke van.

Na ha te most összesen mondjuk CSAK 20 férfit ismersz, az azt jelenti, hogy 8 férfi passzol hozzád.

Akkor mi a baj? Miért nem jössz össze valamelyikkel?

2021. júl. 2. 09:43
 14/60 anonim ***** válasza:
44%

Lement az SMV? Haha....

37F incel

2021. júl. 2. 09:46
 15/60 A kérdező kommentje:

12 Hidd el én sem kitalálom, hanem a valós ismerőseimből indultam ki. A z ilyen cikkeknek nem szabad hinni ez kb olyan mint amikor leírják mennyi az átlagkereset .... aztán a valóság meg más.

Egyáltalán nem magas elvárások, hiába próbálsz belekötni, csak olyan amit én is nyújtani tudok. Most is eltartom magam és a gyerekem is,nem emiatt keresek pàrt.

2021. júl. 2. 09:49
 16/60 anonim ***** válasza:
60%

Válaszolj nekem nyíltan:

Elvárod egy férfitól a saját lakást például?

2021. júl. 2. 09:51
 17/60 A kérdező kommentje:

13 Ez csak a gyereke van / nincs gyereke , mint irtam is más tényt nem néztem. A legtöbb házas, aki elvált szinten az a kategória, aki szexet szívesen de kapcsolatot nem, és 8-10 ev házasság után ujra élné a kamaszkorát pl...

Vagy van aki épp válik,de már alakulóban az új kapcsolata.

Nincs sok szingli.

2021. júl. 2. 09:52
 18/60 A kérdező kommentje:

16 Nem.

De legyen anyagilag független, tartsa el magát, ahogy én is magam és a gyerekemet.

2021. júl. 2. 09:53
 19/60 anonim ***** válasza:
89%

Keress esetleg úgy párt,hogy nem tervezel Vele összeköltözést, talán így egyszerűbb lenne mindkettőtöknek.

Ha visszaolvasgatsz láthatod,hogy a férfiak zöme - és ez pont a huszonvége-harmincas korosztály nem szeretné más gyerekét "letartani",az apukával találkozni.Hiába mondod,hogy Te eltartod magad, ha összeköltöztök nehéz elkülöníteni a kiadásokat. Ráadásul a gyereked még kicsi, az időd nagyrészét lefoglalja, egy fiatal pasi pedig ezt akadálynak tartja.

2021. júl. 2. 09:55
 20/60 A kérdező kommentje:

19. Ez az alkalmi összejárás nem nekem valo, nagyon távol all tőlem.

Összeköltözés nélkül hogy gondoltad? Addig a gyereket szögre akasztom? Ezért is irtam, főként olyan érdekel akinek szintén van gyereke és tudja ez mit jelent.

Nem , nem anyagilag! Hanem más ertelemben. Mert a heti egy két összejaras az nem párkapcsolat.

2021. júl. 2. 09:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!