Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne helyreállítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne helyreállítani a nemek közti egyenlőséget a párkapcsolati piacon?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, milyen megoldási lehetőségek vannak.

2021. jún. 30. 15:57
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/272 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy értettem a rajtad végezendő hormonális beavatkozást, mint egy kémiai kasztrálást. Mindjárt jobban éreznéd magad.
2021. júl. 4. 13:31
 202/272 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ennek az esélyét sem adnám meg és inkább teherbe sem esnék, szedném a fogamzásgátlót és mellé ragaszkodnék az óvszerhez is. Ha a férjem erre nem lenne hajlandó hát akkor nem dugnánk és kb ennyi.
2021. júl. 4. 13:31
 203/272 A kérdező kommentje:
199: De azon nem gondolkoztál, miért van ott több férfi? Talán mert nőként sokkal könnyebb párt találni a való életben is, így eleve csak a defekteseknek kell felmenniük (vagy azoknak, akik a hipergigachad -re mennek -- ismerek ilyen nőt).
2021. júl. 4. 13:33
 204/272 anonim ***** válasza:
100%
Ember! A feminizmus nem férfiellenesség. Már sokadik alkalommal derül ki, hogy nem ismered a szavak jelentését. A feminizmus az egyenlőségért küzd. Az hol egyenlő, hogy még meg nem született magzatot lehajtani, vagy hormon kezelni, mert nem a kívánt kromoszóma van jelen? Idióta…
2021. júl. 4. 13:33
 205/272 A kérdező kommentje:

"szedném a fogamzásgátlót":

Tehát már most is hormonkezelést hajtasz végre magadon.

2021. júl. 4. 13:34
 206/272 anonim ***** válasza:
100%
Ja, persze, 50-50 lenne az arány, csak épp korban hozzá illőre nem lenne esélye sem a nők többségének... persze, a sok 50éves, akinek jó a korosztályában levő nő, örülne. Az nem oké. Meg egy csomó kemény fizikai munka nem lenne elvégezve az országban, mert nem lenne korban megfelelő ember, aki el tudná végezni.
2021. júl. 4. 13:35
 207/272 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a feltételes módot? SZEDNÉM, HA...

Nem, nem szedem mert 2 hét múlva megyek szülni és előtte se szedtem soha, de ha egy ilyen világban kéne élnem, akkor inkább szedném, vagy szimplán nem szexelnénk a hagyományos úton.

2021. júl. 4. 13:37
 208/272 A kérdező kommentje:

"A feminizmus az egyenlőségért küzd.":

Ezek után ezt komolyan leírtad. A Tinderen szerinted egyenlőség van? Megint leírom, hogy egyáltalán akkor mennek oda a férfiak, ha a való életben nem találtak párt, tehát a Tinder nem való élet állítás sem állja meg a helyét.

El tudom fogadni, hogy egyenlőséget akartok, de akkor legyen egyenlőség az élet többi területén is, nem csak a pénzkeresésben meg a politikai hatalomban.

2021. júl. 4. 13:39
 209/272 anonim ***** válasza:
100%
De majd azért hormonkezeltetem a méhem, hogy Tinderen több lány legyen fent 🤷‍♀️
2021. júl. 4. 13:42
 210/272 anonim ***** válasza:
100%

A Tinder nem a világ! Nem a valós arányok vannak reprezentálva. Lépj ki az online térből a világba, ne csak a saját kis buborékodban lévő tévképzeteidet vetítsd ki. Lehet hogy bizonyos körökben aránytalanság van. Más körökben meg teljesen máshogy van aránytalanság.

Amúgy meg te írtad, hogy férfiellenesség. És így is a nőket akarod elnyomni. Szóval mi van? Teljes önellentmondásban vagy. Igazából magadon és a fajtádon kívül mindenkit csak elnyomni akarsz. Az lesz majd az egyenlőség? Ahol erőszakot és elnyomást kell alkalmazni, ott soha nem lesz egyenlőség.

2021. júl. 4. 13:44
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!