Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne helyreállítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne helyreállítani a nemek közti egyenlőséget a párkapcsolati piacon?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, milyen megoldási lehetőségek vannak.

2021. jún. 30. 15:57
 251/272 anonim ***** válasza:
100%

"sokkal jobban figyelembe vették a férfi a státuszát meg pénzügyi helyzetét is"

Akkor még azon rinyalnal, hogy aki nem gazdag, annak nincs nője.

2021. júl. 4. 17:01
 252/272 A kérdező kommentje:
251: Lehetséges, de az viszont már egy olyan dolog, amit meg lehet szerezni tehetséggel vagy munkával és megfelelő mindsettel, ami jóval igazságosabb és embernemesítés szempontból is jobb, mint a Chad only valóság ami most van.
2021. júl. 4. 17:25
 253/272 anonim ***** válasza:
100%

252: Teljesen megnyugodtam. Akkor az a nő csinálja jól, aki vén milliomost választ, és nem csak egy kis gold digger ribi. 😂

Amúgy pénzed van legalább? Nem úgy értem, hogy minimálbér fölött viszel haza. Évente hány nyaralás fér bele Zanzibárban vagy Thaiföldön?

2021. júl. 4. 19:33
 254/272 anonim ***** válasza:
100%

Én erről hogy maradtam le? 😀😂 Kérem én is azt a blackpillt vagy redpillt vagy akármit, ha ilyen jó anyag 😂😂

Nem olvastam el csak az utolsó pár oldalba néztem bele, hát ez az irányított lányt szülés hogy legyen nekik lyuk, ez páratlan 😂 Végem van. Ez felülmúlja az eddigi összes baromságot.

Egyébként már nem hiszem el hogy ez nem trollkodás. Ennyire degenerált ember (szabadlábon) nem létezhet.

2021. júl. 4. 19:43
 255/272 A kérdező kommentje:
254: Holnapra kéne csirke + rízs kondizáshoz. Üres a konyha átjössz?
2021. júl. 4. 19:52
 256/272 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem akartam ebben a hangnemben írni, egy ilyen probléma alá.
2021. júl. 4. 19:53
 257/272 anonim ***** válasza:
100%

Milyen probléma? Hogy nem kellesz a nőknek? Hát kondizz akkor továbbra is szorgalmasan, hátha... nem kétlem hogy ocsmány vagy, de valami azt súgja nem ez az elsődleges probléma.

Ha adsz ilyen jó anyagot amitől te is ilyeneket haluzol akkor átmegyek azokért, de nem főzni. Azt ritkán szoktam, nem szeretek és nem is vagyok rákényszerülve. Keress egy magadhoz való konyhásnénit ezirányú vágyaid kielégitésére, én nem vagyok az 😊

2021. júl. 4. 20:02
 258/272 anonim ***** válasza:
89%
Ha van pénzed, most is találsz anyagias nőt. Hajrá!
2021. júl. 4. 20:05
 259/272 anonim ***** válasza:
100%
Ez az irányított lányszülés amúgy is csak 15+ év múlva oldaná meg a lukhiányt. Erre vajon rájött már a kérdező?
2021. júl. 4. 21:22
 260/272 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, mivel gondolom olyan 30 körüli őincelsége, ha most megszüljük a lányt akkor ő pont pályázhat rá 20 év múlva, mert úgyis azt tolják itt hogy 20 évvel idősebb pasi kell, sőt a 14 évesek hajkurásszák az ötveneseket, ma olvastam 😀
2021. júl. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!