Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne helyreállítani a nemek közti egyenlőséget a párkapcsolati piacon?
"sokkal jobban figyelembe vették a férfi a státuszát meg pénzügyi helyzetét is"
Akkor még azon rinyalnal, hogy aki nem gazdag, annak nincs nője.
252: Teljesen megnyugodtam. Akkor az a nő csinálja jól, aki vén milliomost választ, és nem csak egy kis gold digger ribi. 😂
Amúgy pénzed van legalább? Nem úgy értem, hogy minimálbér fölött viszel haza. Évente hány nyaralás fér bele Zanzibárban vagy Thaiföldön?
Én erről hogy maradtam le? 😀😂 Kérem én is azt a blackpillt vagy redpillt vagy akármit, ha ilyen jó anyag 😂😂
Nem olvastam el csak az utolsó pár oldalba néztem bele, hát ez az irányított lányt szülés hogy legyen nekik lyuk, ez páratlan 😂 Végem van. Ez felülmúlja az eddigi összes baromságot.
Egyébként már nem hiszem el hogy ez nem trollkodás. Ennyire degenerált ember (szabadlábon) nem létezhet.
Milyen probléma? Hogy nem kellesz a nőknek? Hát kondizz akkor továbbra is szorgalmasan, hátha... nem kétlem hogy ocsmány vagy, de valami azt súgja nem ez az elsődleges probléma.
Ha adsz ilyen jó anyagot amitől te is ilyeneket haluzol akkor átmegyek azokért, de nem főzni. Azt ritkán szoktam, nem szeretek és nem is vagyok rákényszerülve. Keress egy magadhoz való konyhásnénit ezirányú vágyaid kielégitésére, én nem vagyok az 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!