Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne helyreállítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne helyreállítani a nemek közti egyenlőséget a párkapcsolati piacon?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, milyen megoldási lehetőségek vannak.

2021. jún. 30. 15:57
 221/272 A kérdező kommentje:
220: Egyébként most láttam először a képet. First streamjei alapján vontam le a következtetést, magyar médiát nem is nézek egyáltalán (mivel ha tudok angolul, több pénzt tudok keresni).
2021. júl. 4. 14:21
 222/272 anonim ***** válasza:
100%

"A Tinderen szerinted egyenlőség van? "

Én sem vagyok Tinderen. Tudod miért? Mert rosszul vagyok a sok dugni akaró / foglalt pasitól és az olyan szerencsétlenektől, mint te.

Kötelező ott lenned?

Mellesleg közel sem azért mennek oda a férfiak, mert nem találnak máshogy párt. Sok a foglalt, családos pasi is ott, meg az is, aki hetente új nőt akar.

2021. júl. 4. 15:14
 223/272 anonim ***** válasza:
100%

"csak női gyereket hozzanak a világra mondjuk hormonális beavatkozással"

Minimális eltérés van a született gyerekek neme között.

2021. júl. 4. 15:16
 224/272 A kérdező kommentje:
223: Az nem jó, legyen 70% nő legalább.
2021. júl. 4. 15:22
 225/272 A kérdező kommentje:
Ott van a fordított demográfiai piramis problémája is. A nők a náluk idősebb férfiakat preferálják, viszont azok a jelenlegi világban mindig jóval többen lesznek, mint a náluk fiatalabb nők. Ez az oka annak, hogy Japánban már a 90 -es években, az internet elterjedése előtt is látszottak a problémák a párkapcsolati piacon.
2021. júl. 4. 15:23
 226/272 anonim ***** válasza:
0%

224

Gondolom hallottál a szélsőséges feministákról akik a férfiak jogai ellen harcolnak. Mivel a nyugati társadalomban a feminizmus kezd egyre okafogyottabbá válni, a mozgalom éhenkórászai új és új problémákat találnak ki maguknak. Ma már nem csak egy légkondi lehet nőellenes, de a valaha lovagiasnak számító ajtónyitós gesztus is sérti azokat a feministákat, akik valószínűleg át sem férnek

azon az ajtón. A legszomorúbb az egészben, hogy ez a szélsőséges férfigyűlölet Magyarországon is kezd gyökeret verni.

Na szóval, szerinte mi lenne ha 70%-al több nő születne? Kiváncsi vagyok, kitalálod e!

2021. júl. 4. 15:27
 227/272 A kérdező kommentje:

226: Egyelőre én minden feministát szélsőséges férfiellenesnek látok. Női kvótákat akarnak, mert szerintük a férfiak előnyben vannak a munkahelyen, de közben figyelmen kívül hagyják a párkapcsolati piacot, ahol meg ők vannak brutális előnyben.

"Na szóval, szerinte mi lenne ha 70%-al több nő születne?":

Egy egészségesebb párkapcsolati piac, ahol több férfinak lenne esélye, mivel még a legszexmániásabb Chadek sem tudnak 3 -nál több nőt forgatni úgy, hogy a nők érzelmi igényeit is kielégítsék. Tovább javítaná a helyzetet, ha visszahoznánk a házasságot egy 21. századi formában.

2021. júl. 4. 15:37
 228/272 anonim ***** válasza:
100%
Ha fejen állsz és pörögsz rajta, akkor se lesz ilyen. Mert akkor a nők inkább maradnak egyedül, vagy lesznek leszbikusok, mint hogy egy ilyen férjük legyen mint te.
2021. júl. 4. 15:38
 229/272 anonim ***** válasza:
80%

227

Én egy nők uralta társadalomra gondoltam, ahol a férfiak a másodrendű állampolgárok..hiába mi vagyunk az erősebbik nem, nem mennénk vele sokra ha 70%-ban több nő születne mint férfi..ugyanis csak még inkább gyökeret verne a szélsőséges feminizmus.

2021. júl. 4. 15:41
 230/272 A kérdező kommentje:

Egyébként ha egyenlőség lenne a párkapcsolati piacon, a feministák a nők munkahelyi hátrányainak leküzdéséért is eredményesebben küzdhetnének (feltéve, hogy ebben igazuk van). Sok férfi azért ragaszkodik a magas státusszal járó munkahelyéhez, mert féltik a párkapcsolati piaci helyzetüket.

Én például szívesen főznék otthon és mosnék a manager feleségemre, amíg ő bejár dolgozni, csak tudom, hogy jelenleg ez az én kinézetemmel nem valósítható meg.

2021. júl. 4. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!