Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne helyreállítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne helyreállítani a nemek közti egyenlőséget a párkapcsolati piacon?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, milyen megoldási lehetőségek vannak.

2021. jún. 30. 15:57
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/272 anonim ***** válasza:
100%
Egy katonának elég, ha egyenruhában megy el valahova és már tapadnak is rá a nők szóval ez az elmélet megbukott. Másrészt katonából is vannak már nők, szóval...
2021. júl. 3. 15:23
 162/272 A kérdező kommentje:

160: A filmekben Dwayne Johnson jól néz ki.

[link]

2021. júl. 3. 16:30
 163/272 anonim ***** válasza:
100%
És beszéltél vele személyesen esetleg, hogy van-e családja, felesége?
2021. júl. 3. 18:45
 164/272 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjuk a kérdezőt. Egyértelmű, hogy valami nem stimmel a fejében, nem normális.
2021. júl. 3. 20:01
 165/272 A kérdező kommentje:

163: Én nem, de First(incelmatics) már beszélt eggyel, akinek elege van. A katonáknál ugyanúgy megvan a Chad kifejezés, csak ők Joe -knak hívják.

Nyilván mivel Magyarország le van maradva a social media fejlődésében és kevesebb katona is van (így ritkább/menőbb szakma), itt még lehet nektek lesz igazatok.

2021. júl. 3. 21:42
 166/272 A kérdező kommentje:
A polgárháborút is igazából Amerikára mondom. Az emberek tömegesen vásárolják fel a fegyvereket, amik egyre drágábbak. Magyarországon szerintem inkább az alkoholizmus fog növekedni.
2021. júl. 3. 21:50
 167/272 anonim ***** válasza:
100%
Menj prostihoz hülyegyerek.
2021. júl. 3. 22:31
 168/272 anonim ***** válasza:
100%

#166:

Nézzük.

A polgárháború úgy néz ki, hogy van két ellentétes oldal.

Egyiken ugye az incelek, akik tárgyiasítani akarják a nőket, megfosztani őket a jogaiktól, és szexre kényszerítenèk őket "legális keretek között". Szerinted hányan vannak? 1%? 5%?

Ki állna velük szemben?

Akinek ez a munkája: rendőrök, katonák, nemzeti gárda.

Az összes nő.

Az összes férfi, akinek lánya van.

Az összes férfi, akinek párja (nője) van, és nem fog osztozni.

A világ legrövidebb polgárháborúja lenne. Az tény, hogy az incelkérdés egy csapásra oldódna meg.

2021. júl. 4. 11:09
 169/272 A kérdező kommentje:

168: Jó is lenne... de nem ez lesz. Az incel, vagy nőket nehezen szerző elnyomott férfiak többsége büszkeségből sose fogja beismerni a sorsát, ezért bullshit alibiket fog kitalálni arra, hogy kimenjen egy fegyverrel. Lesz egy antifa kommunistákból és fekete bandákból álló csapat, akik a pénzügyi helyzetükre fogják fogni a problémát, mint sokan ezen az oldalon is (valójában inkább nincs motivációjuk dolgozni nő nélkül, ezért szegények). Lesz a rendőrség, aminek már most is külön zászlója van. Lesz egy redneck csoport, akik a csajozási sikertelenségekért a keresztény értékek és a templomba járás hiányát fogják okolni (valamennyire ez vagyok én is) és ott lesz a katonaság, akik a rendőrség ellen fordulnak.

Közbe a megválasztott transzi elnök meg tehetlen lesz, inkább azzal fog foglalkozni, hogy befalazza magát, ahogy az elit többi része is.

Mivel Amerika jár a legelőrébb a social media adoptációban, miközben nekik nincs hova migrálniuk, ha nem tetszik nekik a jólét a saját országukban, ráadásul fegyót is lehet venni, ott fogjuk látni az összeomlást.

2021. júl. 4. 11:24
 170/272 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj szakemberhez!!!!!!!! Ezen más nem fog segíteni!!
2021. júl. 4. 11:27
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!