Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne helyreállítani a nemek közti egyenlőséget a párkapcsolati piacon?
"Ha a macskát nem mondja, szeretkeztél volna vele. Nem vette figyelembe, hogy egy nőnek az anyai ösztön előrébb van a szexuálisnál."
Te rettentő ostoba vagy. Senki, férfi sem, dobja ki a háziállatát, amiért felelősséget vállalt, egy punci vagy farok miatt. Ennek semmi köze az anyai ösztönökhöz.
AMúgy meg egyenlőség van a nemek között. Egy kapcsolat kialakulásához mindkét fél hozzájárulása kell, a megszűnéséhez elég az egyik fél akarata.
A megoldási lehetőség az, hogy kezelteted magad egy orvossal.
Miért húzna jobbra egy ilyen ostoba barmot? Igazából azután amilyen hisztit itt lenyomtál, nem sikerült valami jó képet kialakítani rólad. Lehetnél 190 cm, izmos, 10/10es, jóképű milliárdos is, ilyen életszemlélettel és ilyen (nemlétező) felfogóképességgel akkor is csak a prostik maradnának. Akkor se kellenél értelmes nőnek az egyszer biztos.
Plusz, ha jobbra húzna, az nem menne szembe mindennel, amit mond?
"Miért húzna jobbra egy ilyen ostoba barmot?":
A személyiségemet nem tudjátok, amíg nem húztok jobbra. Másik dolog, hogy ha jobbra húznak sokan, attól lehetséges, hogy akár a személyiségem is megváltozik. Lehetséges, hogy én is olyan nyomorék simp lennék, mint azok a férfiak akik most negatív kommenteket írtak ide.
Életemben nem használtam a Tindert. Ráadásul van férjem. A kedvedért töltsem le ezt a sz.rt és húzzalak jobbra? 😂😂😂
De ha nem lenne senkim, akkor is miért húználak jobbra ha nem vagy szimpatikus? Nekem te itt ne toporzékolj meg követelőzz, ez még kisgyereknél is gáz nem hogy felnőttnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!