Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne helyreállítani a nemek közti egyenlőséget a párkapcsolati piacon?
141
Ha találnátok is megoldást, hogy akarnátok véghez vinni? Benyújtanátok a parlament elé? Indítanátok egy pártot ezügyben? Engem ez érdekelne..
"de azok mondjuk úgy, annyira nem szépek."
Elmebeteg lúzer. Téged erőszakoljon meg pár meleg kancigány.
Szerinted a tinder és az online világ a valóság? Kezeltesd magad!
A valóság az, hogy a tinder szexpartnerkereső, ahol a nők IS szexet akarnak.
"Ha találnátok is megoldást, hogy akarnátok véghez vinni? Benyújtanátok a parlament elé? Indítanátok egy pártot ezügyben? Engem ez érdekelne..":
Ha nem jön valami megoldás, 10 éven belül polgárháború lesz.
Polgárháború akkor lenne, ha elég embert érintene ez a dolog. De nem érint annyit! Van a társadalom egészére nézve elhanyagolható számú férfi szex/párkapcsolat nélkül, ennek egy része belátja, hogy az élet nem igazságos sajnos (mert pl. ő meg örülhet, hogy van lába, ha a szomszéd Robi bának leamputálták; nincsenek epilepsziás rohamai, mint Jucinak, van fedél a feje fölött stb.), a maradék egy részének meg elég a prosti. A megmaradt réteg, aki polgárhborúzna, addig jut el, hogy rinyálnak meg a nagyon elmebetegek közülük elkezdenek Elliot Rodger-kedni...
Az egyetlen dolog, amit szerintem meg kellene tenni, hogy legalizálni kellene a prostitúciót, könnyebben elérhetővé tenni és megpróbálni az árakat piacilag kicsit szabályozni (nyilván nem úgy, hogy a luxusprosti 1000 Ft-ért menjen el a pohos kövér izzadt Józsikával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!