Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne helyreállítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne helyreállítani a nemek közti egyenlőséget a párkapcsolati piacon?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, milyen megoldási lehetőségek vannak.

2021. jún. 30. 15:57
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/272 anonim ***** válasza:
100%
98: attól még, hogy az átlagos külsejű pasinak nem jut szex, nem fog hosszútávú párkapcsolatot keresni, ha nem azt akar, max. kamuzza a komoly kapcsolatot. Amúgy meg néha olyan alja külsejű férfiak hívnak meg bokorba, szobára nőket, hogy csak nézek.
2021. júl. 1. 21:28
 102/272 anonim ***** válasza:
100%
ja és az átlagosból is sikeres az a nők egy részénél, akinek jó a dumája és mondjuk tud viselkedni, nem pedig az a lényeg neki, hogy "aki kedves a nőjével, az egy simp"
2021. júl. 1. 21:28
 103/272 A kérdező kommentje:
100: Menj fel a Facebook -on a Tinderes csoportba. Gyakorlatilag diplomás hipergazdag jól kinéző, túrákra járó rockzenész gigachad is panaszkodik, hogy nincs matche. Közbe a csúnya nő profilomra meg tömegesen írnak a kiéhezett kanok.
2021. júl. 1. 21:30
 104/272 anonim ***** válasza:
100%

Jó, feladom. Linkeld ide a facebook profilod, és hetente tízszer rád írok, hogy kinyalhatnád a gombás p1námat. Ezek szerint neked ez a boldogság.

Tinderen nem vagyok fent, sorry.

2021. júl. 1. 21:51
 105/272 anonim ***** válasza:
100%

"Ne személyeskedj, most nem a saját személyes problémáimról van szó, hanem a társadalomról."

A te személyes problémádról van szó.

A Tinderen meg mit csodálkozol? Éppeszű nő nem tekinti leendő partnernek a sok kanos dugni akarót.

2021. júl. 1. 22:20
 106/272 anonim ***** válasza:
100%

#98 És szerinted ki a fenének kell egy olyan lúzer aki csak azért akar párkapcsolatot, mert nem jut neki sok nő szexre? Kinek kéne egy ilyen nyomorék? És amikor azzal jöttök, hogy nekünk csak a chad kell, észre sem vesszük a komoly, párkapcsolatot kereső srácokat....dehogyisnem! És egy beszélgetés után kiderül, hogy nem én érdeklem, hanem már csak puncit akar. Kiderül, hogy erkölcsileg és szellemileg is mélyen szint alatt van. Az ilyen kuka.

És az ilyenek lájkoják be a 100 kilós Jucika fotóját. Nehogy azt hidd, hogy mindenki feleségül venné örökre - csakhogy Jucika meg erre vágyik, ugyanis ő nem hetente más pasit akar, hanem férjet és gyereket. Durva, mi?

Én a válásom után 65 kilósan voltam fent negyvenes nőként és az első 1-2 hétben érkező levelek nagy része kuka volt, a többiekkel levelezés közben vagy randi után derült ki ugyanez. Amúgy hiába ír rám egy átlag pasi akinek én adnék esélyt, sokszor ő mondja azt randi után, hogy bocs, de mégsem. Vagy, hogy csak szexelne. És van, akivel kölcsönösen éreztük élőben, hogy kicsit sem tudunk vonzódni, hiába van "rendben" a másik. Volt, aki még utána is zargatott, hogy adjak esélyt, de semmi közös nem volt bennünk. Azt hiszed, mi csak válogatunk, de a TÁRS keresés mindig tű keresése a szénakazalban.

2021. júl. 2. 08:14
 107/272 A kérdező kommentje:

"És egy beszélgetés után kiderül, hogy nem én érdeklem, hanem már csak puncit akar.":

Ezt a nők csinálták sok férfiból azzal, hogy kizáróla külsőségek alapján válogatnak meg gond nélkül megcsalják őket, ha jön egy jobb jelölt.

2021. júl. 2. 09:29
 108/272 anonim ***** válasza:
100%

Te beteg vagy? Én átlagos, pocakos negyvenesekről beszélek, meg alacsony pasikról, (én nem magasság alapján válogatok, viszont alacsony vagyok, tehát jópár ilyen 165-175 magas pasi ír rám), meg kopaszodó férfiakról.

Amikor fiatal voltam 25 évesen jöttem össze a volt férjemmel aki 164 magas, kedves arcú de nem valami chad és csóró is volt.

Elárulnám neked, hogy rajtad kívül mindenki válogat, az átlagos férfiak is.

2021. júl. 2. 09:39
 109/272 anonim ***** válasza:
100%
Ő is válogat, de szerinte csak akkor jogos, ha ő csinálja. Mástól felszínesség, vagy rinya.
2021. júl. 2. 10:22
 110/272 anonim ***** válasza:
37%
Sosem láttam még, hogy ennyire hülye kérdésre ennyien pocsékoltak energiát.
2021. júl. 2. 10:26
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!