Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szemében lakást bérlő férfi gyanús hogy csóró?
Mondjuk 40 éves és egyedül bérel 1-1,5 szobás igényes lakást. De sajátja nincsen.
Ez eleve lúzer, csóró pasi kategória?
Akkor megint.
Zárjuk ezt rövidre!
Kérdező!
El tudsz tartani egy családot?
IGEN vagy NEM ?
Azért ritkábban jelenti azt az esetet, hogy a sikeres pasi az így le nem kötött 20-30 millióját a tőzsdén forgatja.
Gyakoribb, hogy nincs annyi pénze.
Mondjuk, akinek szintén nincs, az ne fintorogjon ezen.
Olvasva a valaszokat, csodalkoznak, hogy ma nincs gyerek meg keves a hazassag, gyakori a valas. Ilyen felfogasu nokkel, akik itt valaszolgatnak, nemhogy gyereket/csaldot nem terveznek, de kb fel szot sem valtanek veluk, olyan degradalo a stilusuk.
Gusztustalan. A gaz az, hogy ez kamu. Tokeletesnek allitjak be magukat, erre egesz delutan itt veszekednek. Fele sem igaz, amit beallitanak magukrol.
63
Milyennel? Aki felelossegteljesen hajlando csak gyereket vallalni? Aki nem hajlando albiba szülni? Szerintem is felhaborito
a nők mindenen felháborodnak és előadják a szenvedő, mártír embert.
Ha albiba nem szülnének, akkor szerintem 1 év után a születések száma lemenne 20% alá, mert bizony az emberek többsége albiban neveli a gyerekét.
+ banknak tartozni is kb albi szint.
+ a szerelem az vak és akkor te nem fogod elsőre azt nézni hova szülsz gyereket, majd megoldjátok idővel a lakást. de ezektől a kisasszonyoktól én nem várok hajlandóságot sem a közös élet tervezésére.
ugye, neki jár minden, a kényelem, munka nélkül belecsöppenni a tutiba MOST, mert ő nő. óvoda
68
Nalunk hazassagi szerződesben van lefektetve, hogy válás esetén, enyem a ház. A vallalkozasok, cégek stb-ből nem kerek semmit, de a hazat igen, kulonben nem szulok. Örömmel belement. (11 éves vagyunk együtt, 7 eve hazasok, es 2 gyerek van) egyébként én sem minimálbérért dolgozom, nekem is van lakasom, nem várom el a gazdagságot, (a legtobb Nő nem sem várja el) de egy minimum szintet igen...
Normális Nő nem szül a semmire.
69
A lakás/ház elobb utobb a tiéd lesz, az albi soha.
Tudom, hogy sokan albiban nevelik a gyereket, en jobb szeretem a nyugalmat, es azt, hogy minden szükseges dologra van elég pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!