Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapi ronda lány témára rácsatlakozva, ennek fokozatai lehetnek, vagy változhat?
Ne a pontozós oldalból indulj ki.
Akik ilyenre vannak ráindulva, azok csorgatni akarják a nyálukat a szebbnél szebb lányokra, mivel a közelükbe nem tudnak jutni.
Az én fejem nem szép, a testem meg nem érdekli senkit, pedig ha az elég lenne, már rég gyűrű lehetne az ujjamon.
Mindenki dicsekedni akar, hogy szép felesége van...hát én meg az pont nem vagyok.
Lehet,hogy szigorúbban értékelték,szigorúbban pontozták
Vagy pont annak a pár embernek, aki megtalált,nemigazán tetszettél, nemigazán te vagy az ízlésvilága akár rockerstílus, akár a te arcod a genetikád, amit örököltél.
Másik meg, hogy lehet,hogy pl a csávódat a kisugárzásod fogta meg; én is ismerek egy csajt , nem egy szépség egyáltalán, de mindig voltak, és kimondottan helyes pasijai. Szóval pl lehet jó a kisugárzásod is monjuk meg látszik pl hogy olyan kedves a lelked a személyiséged a szemedben, ami az arcodra kiül, ami látszódik kívülről rögtön rajtad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!