Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapi ronda lány témára rácsatlakozva, ennek fokozatai lehetnek, vagy változhat?
Biztosan nem vagy csúnya, ha már azt akarták, hogy válj el értük a férjedtől.
Akit feleségül vesznek az már nem lehet annyira ronda, max időközben változik előnytelenül.
Engem nem akart elvenni feleségül az exem, meg igazából egyik pasi sem, pedig nem vagyok elhízva.
Hiába sminkelek minden nap, és kapok néha bókot idősebb pasiktól, nem jelenti azt hogy ne lennék ronda.
A szépség szubjektív.
Ebben az a logika, hogy párban vagy valakivel. A többi faszinak érdekessé váltál a szemében, ezért nyomulnak. Egyedül
llóként más lenne a megítélésed. Itt vagyok pl. én: Sokáig rövid hajam volt és csúnyán sminkeltem. Mégis volt pasim, és sokan érdeklődtek. Most hosszú hajam van és még növesztem, szépen sminkelek, egyre jobb minőségű ruhákat hordok, és kb le vagyok szarva. De amint lenne barátom, már nyomulna a többi hülye is.
"Bátyám hamar megmondta, hogy ronda vagyok." ??????
Nekem meg mindenki mondta, hogy ronda vagyok, es az egyetlen pasi aki kegyeskedett ramnezni (raadasul ugy, hogy nem is tetszettem neki, csak a szebb baratnom nem jott ossze neki), gusztustalanul nezett ki es full igenytelen volt.
Nekem meg a nagymamam azt mondta, hogy szep vagyok, akkor szep vagyok?
Wtf logika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!