Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs férfitöbblet Magyarországon, akkor hogy lehet, hogy a férfiak 70%-ának (tények alapján!) nem jut nő?
"Nőre vár a magyar férfi.
Az általam megkérdezett negyven alatti, de már huszonnyolc feletti férfiak szavaiból Böjte Csaba számára szomorú jövőkép látszik kibontakozni. A legtöbben ugyanis nem a politikára, nem a rossz anyagi helyzetre vagy a lakások elszállt áraira panaszkodtak (bár ezekre is volt példa), vagyis nem olyan dolgokra, amikre egy kormányzat a törvények és a gazdaság révén hatni tud, hanem nemes egyszerűséggel a nőkre. Igen, végül megint ugyanott kötöttünk ki: a nők tehetnek róla. Vagy azért, mert nincsenek."
Ezek alapján egyértelmű, hogy annak az egyénnek aki a férfitöbbletes statisztikákat készíti, lehet némi igaza?
#31-nek igazat adok, bár én az összes inceles kérdéssel ugyanezt tenném, hogy egyszerűen ignorálnám közösségi szinten.
#34 én már sokszor jelentettem a kérdéseket, de amíg ezek futnak a legjobban, addig ez hozza a bevételt az oldalnak, tehát a modik nem fognak lépni, ha nem sért valamit. Úgyhogy nekünk felhasználóknak kéne tudatossan kerülni az ilyen kérdéseket.
Értelmetlen, hülye kérdés.
De írok egy példát: Kollégám (férfi, 10/5) most jött össze egy kolléganővel, a nő 10/3.
Egyelőre rózsaszín köd és szerelem. Tehát NEKI jutott nő.
hogy 70%-nak nincs nője.
Mert gyereke nincs 70%-nak a 40 alatti férfiaknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!