Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennél nagyobb bizonyítéka lehet a férfitöbblet valódiságának?
Hogy az ismerkedés kategóriában a nőkre mindre ráír rengeteg férfi ismerkedési szándékkal, de a férfiakra senki nem kíváncsi.
Hiába van szingli nő, ha a szingli nő azért szingli, mert nem is akar ismerkedni vagy csak top férfiakkal.
Ugyanakkor a férfi hiába próbálkozik, ha nem akar vele senki ismerkedni.
Tehát egy szingli nő azért szingli, mert a számára elérhető férfiak EGYIKE SEM FELEL MEG SZÁMÁRA.
Eközben a szingli férfi számára NINCS ELÉRHETŐ NŐ, hiszen ő egyetlen szingli nő számára sem felel meg.
#11: Örülök neki, de ez engem mennyiben érint?
#12: Nincs match. Ha van, akkor ráírok, aztán nem válaszol vagy kiderül, hogy kamu, csak követőket gyűjt vagy csak unalomból van fent.
#14: Hát pedig léteznek ilyenek, elég sokan, hidd el.
#15,16: A Föld görbületét sem látjátok, csak bizonyos (távoli) pozícióból.
Egy kórházban dolgozom a betegeink 99%-a NÖ.
70 felett már kb nincs is férfi.
A legtöbb nő azért dönt úgy, hogy elválik, mert nem nézi jó szemmel a megcsalást vagy az érzelmi elhanyagolást, bántalmazást. Mint az általam ismert elvált nők nagy része. Segítő szakmában dolgoztam sok ilyennel találkoztam.
De még ott sem látsz bele egyértelműen, ahol a nő beleszeretett másba. Csak azért, mert magasabb vagy gazdagabb? Az véletlenül sem lehet a háttérben, hogy a férfi már hozzá sem nyúl a feleségéhez mert megunta? Félreértés ne essék, a megcsalásra nincs mentség, de sokszor azért szeretnek bele másba férfiak és nők is, mert a házasságuk már kihűlt és csak a gyerek tartja össze. Az, hogy a férfiak inkább elülnek a langyos kakiban, az ő bajuk.
És már ne is haragudj, de az öngyilkosságnak sosem az az oka, hogy egy nő otthagyott, hanem hogy mentálisan beteg vagy és nem tudod ezt feldolgozni. Nőket is otthagynak és megcsalnak minden nap. Sőt, bennünket még molesztálás és nemi erőszak is ér, fizikai bántalmazás is gyakrabban, mint egy férfit. Az öngyilkosság egy mentális gyengeség miatt van, nem a nők miatt, ahogy te itt ezt szeretnéd éreztetni.
Nem a nők hozzáállásával van a baj hanem az ostoba, egyoldalú gondolkodásoddal, a hibás párválasztásokkal, a kudarc feldolgozására való képtelenséggel.
"És bárki bármit mond nekem a megfigyelőképességem átlagon felüli nagyon jó emberismerő vagyok és a tanult szakmám egyik az pszichológia."
Bárki bármit mond, szerintem meg az én megfigyelőképességem átlagon felüli, és én is elvégeztem a pszichológiát.
Attól, hogy leírod ezt, nem szerzel több érvényt a mondandódnak.
Szerintem meg az a baj, hogy akiket ti átlagos, "normális" pasiknak tartotok, azok marhára nem azok általában.
37-es vagyok. 38:as "Akiket ti átlagos "normális" pasiknak tartotok, azok marhára nem azok általában". Ezt hogy érted?
Ez már megint teljesen más mint amit én írtam. Én férfi vagyok és akkor is jó a megfigyelő képességem és amit leírtam a válaszomban az a valóság. Ha ezt nmegcáfolod vagy nem értesz egyet az a te döntésed. Nézzünk akkor full egyszerű példát? Például ott van Várkonyi Andrea ÉS a Mészáros Lőrinc. Várkonyi Andrea miért van vele együtt? Mert jóképű? Vagy átlag feletti? Vagy átlagos? Vagy átlag alatti? Nem. A pénzért van vele együtt és a nők a pénzért bármire képesek. Nem véletlenül léteznek örömlányok ügye. Ilyen esetben egy nő úgy választ magának pasit elsősorban: Aki jóképű aki átlag feletti akinek jó sok pénze van de legyen sármos is és alfahím is és jusson idő mindenre amit a nő akar. Tehát egy nő ilyen pasira vágyik. Mivel egy nő elsősorban így választ párt magának és ha ráír 1000 pasi egy nőre viszont az 1000 pasi közül egy se ugorja meg azt a szintet amit a nő akar ezért nem fog kellenni a nőnek az 1000 pasi közül egyik sem. Ezért van az vagy látszik az hogy férfitöbblet van. Viszont amit említettem hogy később leviszi egy nő ha már örgszik az elvárásokat egy férfival szemben és összejön egy átlagossal akinek nicns sok pénze vagy nem néz ki annyira jól csak hogy a nőnek legyen gyereke amiből lesz a válás később meg megcsalások és stb. És akkor kinek a hozzáállásán múlt vagy múlik ez? A nők hibája. Ha eleve úgy kezdenek el fiatalon ismerkedni hogy nem teszik magasra a lécet az elvárást egy sráccal szemben akkor később sem lesz hogy megunja vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!