Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennél nagyobb bizonyítéka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennél nagyobb bizonyítéka lehet a férfitöbblet valódiságának?

Figyelt kérdés

Hogy az ismerkedés kategóriában a nőkre mindre ráír rengeteg férfi ismerkedési szándékkal, de a férfiakra senki nem kíváncsi.

Hiába van szingli nő, ha a szingli nő azért szingli, mert nem is akar ismerkedni vagy csak top férfiakkal.

Ugyanakkor a férfi hiába próbálkozik, ha nem akar vele senki ismerkedni.

Tehát egy szingli nő azért szingli, mert a számára elérhető férfiak EGYIKE SEM FELEL MEG SZÁMÁRA.

Eközben a szingli férfi számára NINCS ELÉRHETŐ NŐ, hiszen ő egyetlen szingli nő számára sem felel meg.

#férfi #magány #igény #szingli #nemi egyensúly
2021. jún. 14. 01:23
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
97%
A leírásod alapján a párom egy 100%-ban normális férfi, minden egyes pontnak megfelel. 8 éve vele vagyok.
2021. jún. 14. 04:18
 12/41 anonim ***** válasza:
83%
talán nem kellene játszani a nagymenőt és nyugodtan rá lehetné írní elsőként a nőre, ha már egyszer match van.
2021. jún. 14. 05:42
 13/41 anonim ***** válasza:
86%
Semmiféle többletet nem igazol az, hogy pasik ráírnak nőkre nők meg nagyon ritkán írnak rá pasikra. Mi nők ritkán kezdeményezünk, ennyi.
2021. jún. 14. 06:28
 14/41 anonim ***** válasza:
95%
Nincs az az Isten, hogy egy ilyen férfira ne legyen kereslet, ha képes normálisan kezdeményezni, helyen van az önbizalma és nincs valamilyen súlyos deformitása, halálos betegsége, szélsőséges nézetei. Tehát valami, amit képtelenség egyensúlyozni.
2021. jún. 14. 06:54
 15/41 anonim ***** válasza:
82%

Nem látom ezt a nagy férfitöbbletet.

Össze kéne kapnod magad inkább, nem pedig keseregni a gykhun.

2021. jún. 14. 06:57
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
Én se látom a férfitöbbletet..
2021. jún. 14. 07:36
 17/41 anonim ***** válasza:
59%

igen, nekem csak top ferfi fog kelleni, mert megtehetem. mert en is jo no vagyok es ha ramir 3 top ferfi, miert valasszam a 4.-et, aki nem annyira jo?

azt pedig el kell felejteni, hogy ferfitobblet van. mert a magadfajta ocsmany, luzer incelek nekunk NEM szamitanak ferfinek.

2021. jún. 14. 07:56
 18/41 anonim ***** válasza:
8%
Teljesen felesleges erőlködés -kérdező- meggyőzni az itt válaszolókat a férfitöbbletről. Olyan, mintha a vírustagadót akarnád meggyőzni a vírusról.
2021. jún. 14. 08:02
 19/41 anonim ***** válasza:
85%
Ok incel
2021. jún. 14. 08:16
 20/41 anonim ***** válasza:
8%
Igen. A 80-20-as szabály itt is érvényes: a nők 80%-át a férfiak 20%-a dugja.
2021. jún. 14. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!