Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne olyan társkeresőt alkotni, ahol a férfiaknak jóval nagyobb sikerük lenne, ha igen, akkor hogyan alkotnátok meg ezt a "tökéletes" társkeresőt?
Meg lenne szabva, hogy csak bizonyos feltételeknek megfelelő férfiak regisztrálhatnak. Mondjuk a nők által leggyakrabban megadott szempontoknak kellene megfelelni. A nők regisztrálhatnának korlátlanul, így kialakulna a női többség és minden regisztrál pasi találna társat.
Bár ez rajtatok incelkék nem tudom hogyan segítene. ;)
Mindjuk az ilyen nyomorékok mint te kérdező nem regisztrálhatnátok.
Fura nekem tinderen az ingyenes verzióval annyi lány jön hogy nem győzök válogatni. Magadban keresd a hibát. Csúnya vagy, szegény vagy, alkesz vagy, vagy mindez egyben
Nem azért van ennyi sikertelen férfi, mert ilyenek vagy olyanok a társkereső oldalak, hanem mert a nők egyszerűen nem kérnek ezekből a férfiakból.
Minden nő egy rendkívüli pasit akar kifogni, számukra teljesen mindegy az összes többi, középszerű férfi.
És ha te valamilyen formában arra akarod kényszeríteni a nőket, hogy ne csak a top pasikkal foglalkozzanak, az egyetlen dolog, amit elérsz, hogy az összes nő lelép az oldaladról (vagy fel se regisztrál).
Lenne a regisztrációnál kötelezően kitöltendő rész mindenki számára h mit vár el és mit akar adni a másiknak.
A két oszlopban az adni résznek 50%-al több dolognak kell lennie.
Ugyanis én ezt látom h mindenki csak elvár, kb leadja a rendelést, de az h mit ad a másiknak, ott tücsökciripelés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!