Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennél nagyobb bizonyítéka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennél nagyobb bizonyítéka lehet a férfitöbblet valódiságának?

Figyelt kérdés

Hogy az ismerkedés kategóriában a nőkre mindre ráír rengeteg férfi ismerkedési szándékkal, de a férfiakra senki nem kíváncsi.

Hiába van szingli nő, ha a szingli nő azért szingli, mert nem is akar ismerkedni vagy csak top férfiakkal.

Ugyanakkor a férfi hiába próbálkozik, ha nem akar vele senki ismerkedni.

Tehát egy szingli nő azért szingli, mert a számára elérhető férfiak EGYIKE SEM FELEL MEG SZÁMÁRA.

Eközben a szingli férfi számára NINCS ELÉRHETŐ NŐ, hiszen ő egyetlen szingli nő számára sem felel meg.

#férfi #magány #igény #szingli #nemi egyensúly
2021. jún. 14. 01:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
70%

Én inkább azt mondanám, hogy jóval több az úgymond "szép" nő mint a jóképű férfi.

És a legtöbb nő ugyanazt a kategóriájú férfit szeretné amiből viszont kevés van. Így inkább nem kell nekik az aki egyedül van.

2021. jún. 14. 09:23
 22/41 anonim ***** válasza:
63%

Csak hogy a sok "szerintem", meg "úgy látom" meg "úgy gondolom" válasz mellett legyen egy hivatalos adatokat tartalmazó válasz is: a KSH hivatalos adatai alapján a 18-47 éves korosztályban a nők és férfiak aránya 48,8 - 51,2%, ami 1 926 299 nőt és 2 020 353 férfit jelent. A különbség pedig könnyen kiszámolható: 94 054 fő. Ennyivel van több férfi ebben a korosztályban és ez hivatalos adat! Ahogy az is, hogy a Covidban elhunytak száma a legutolsó (mai) közölt adatok alapján hivatalosan 29 925 fő. Ez utóbbit mindenki sokallja, pedig csupán a harmada (sem) az előbbieknek. Most ne jöjjön senki se azzal, hogy hogyan lehet ezeket összehasonlítani, természetesen nem a két dolgot szeretném azonos súlyúnak venni, csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy lakosságarányosan míg az egyik számot elbagatellizálják, a másikon pedig, ami csupán a harmada, országos szörnyülködés megy.

Tehát van férfitöbblet, sőt ezt hivatalosan is alá lehet támasztani, de természetesen minden sikertelen férfi nem vezetheti erre vissza a sikertelenségét. Viszont ettől még létezik a férfitöbblet.

2021. jún. 14. 09:36
 23/41 anonim ***** válasza:
31%
Az, hogy ti itt kép meg minden egyéb információ nélkül ráírtok mindenkire, ne a mi hibánk legyen már. Én már lassan nem is írok inkább sehova csak csendben megfigyelek az oldalon. Egy olyan kérdésre is, hogy szeretem-e a macskákat, odairom, hogy igen, jön vagy 2-3 levél. Most erre mit mondjak? Nem kell ennyire kétségbe esetnek lenni.
2021. jún. 14. 09:44
 24/41 anonim ***** válasza:
54%
Neked is jutna Nő, ha akarnád, csakhát...az elvarasok! En is inkabb vagyok egyedül, mint egy szar, csóró, luzer pasival! A kulonbseg az, hogy a nok nem rinyalnak
2021. jún. 14. 09:57
 25/41 anonim ***** válasza:
82%
Ó bocsi, most esett le, hogy azt kellett volna írnom, hogy nincs is férfitöbblet és csak az incelek vannak egyedül, mert ez itt az általánosan elfogadott és helyesnek vélt válasz. Én hülye meg itt jövök mindenféle számokkal meg adatokkal, amelyek bár reprezentatívak, de szembe mennek az itteni véleménnyel. Igazatok van, én kérek elnézést. Tehát helyesbítek: Csúnya incelek, inkább dolgozzatok a személyiségeteken, sportoljatok, blablabla, így nektek is lesz #kedvesaranyos barátnőtök. Így jó?:)
2021. jún. 14. 10:42
 26/41 anonim ***** válasza:
17%
Ez megy tarskereson is, neha van matchem (2 hetente), rairok a nore, egy sem ir vissza.
2021. jún. 14. 11:08
 27/41 anonim ***** válasza:
75%
#14 Amit a kérdező a 9-es kommentben írt tulajdonságokat, azok bennem is megvannak, de jó külső nélkül semmit nem ér. Te se jönnél össze egy ilyen férfival se, ha nem tetszik külsőre.
2021. jún. 14. 12:40
 28/41 anonim ***** válasza:
32%

22, szerintem a korona adatai is nevetségesek. A lakosság kevesebb mint fél százaléka halt meg. Az a 100000 férfi is csak statisztikai többlet. Valójában csak akkor lenne érezhető ez a "döbbenetes tömeg", ha minden nő kötelezően és örökre párba állna egy férfivel. A valóságban vannak homoszexuális férfiak és nők, vannak biszexuális férfiak és nők, vannak transzszexuális férfiak és nők, vannak szellemi sérültek és rengeteg szingli, aki egészséges, csak valamiért épp nincs kapcsolatban. Tehát eleve nem tisztán 100000 az a közel 100000 férfi aki pluszba van, és a maradék aki valóban "plusz" is eloszlik nem egyetlen városban vadássza a nőket.

Tehát ki ne találd, hogy a 100000 fős pécsen pl azért nem jut nő Marcikának, mert cirka 1000 férfivel több rohangál a városban. Akik a fent említett okból, nem is feltétlenül keresnek aktívan párt, vagy nem nő nemű párt keresnek.

Ezek is számok.

2021. jún. 14. 12:52
 29/41 anonim ***** válasza:
64%
28: Aki hozzátartozóját, ismerősét veszítette el miatta, az nem tartja nevetségesnek. Szerintem az a 100 000 plusz férfi is már érzékelhető és nem csak a statisztikában jelenik meg. Abban viszont egyetértek, hogy ezek így csak számok és amit alatta írtál a homo/biszexuálisokról és a szinglikről, azzal is. Sőt, amiről még nem beszéltünk, az a területi eloszlás. Még ha a férfitöbbletet teljesen kivesszük a képletből, akkor is megfigyelhető, hogy manapság melyik férfitípus a legkelendőbb a nők körében. Ez a nagyvárosi, stabil egzisztenciával rendelkező, 25-45 közötti, felsőfokú végzettségű férfi. Nyilván a kis faluról származó Erzsi és a fővárosi Kati is ilyen férfit keres elsősorban. Tegyük fel, hogy kettejük közül Erzsi a "jobb nő", ezért a nagyvárosi Peti őt fogja választani Kati helyett. Kati így egyedül marad és hiába udvarolna neki Erzsi volt szomszédja a kis faluból, ő nem lesz opció a számára, mert egyfajta visszalépésként élné meg a vidékre költözést. Ez nem egyedi eset, aki vidéken él, tudja miről beszélek. Így ez a rendszer kitermel egy rakás vidéken ragadó egyedülálló férfit és szintén egy rakás egyedülálló nagyvárosi nőt. Ezen nők többsége pedig inkább marad egyedül a nagyvárosban, mint hogy összejöjjön egy vidéki férfival.
2021. jún. 14. 13:22
 30/41 anonim ***** válasza:
35%
Ez nem a férfitöbbletre bizonyíték, hanem arra, hogy lúzer vagy, aki nem kell a nőknek. Ezen nem segít semmilyen teória. Ez van.
2021. jún. 14. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!