Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig nem késő első barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Nem sok lánnyal ismerkedtem de akikel igen azoknak teljesen más személyiségük volt így esélytelen volt az egész. 23 vagyok már és nem volt eddig kapcsolatom és későnek érzem ezt nagyon.2021. jún. 6. 13:39
1/10 anonim válasza:
Nem lesz korai, de még nem késő. De gyorsan szedd össze magad.
2/10 anonim válasza:
23 az semmi, most fejezted be az egyetemet. Nem a kor számít, hanem a kinézet. Ugye ez persze azt is jelenti, ha eddig nem tetszettél nagyon nőknek, eztán se fogsz, max ha rondáknál próbálkozol. Saját tapasztalat (én 37 vagyok most).
3/10 anonim válasza:
Amíg nem vagy impotens, addig nem késő.
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy késésben, ha meg ismerkedsz nincs is baj. Mi volt a baj a lányokkal?
6/10 anonim válasza:
Ezt a kerdest hanyszor irod meg ki? Szo szerint ugyanaz a kerdes jon napi rendszeresseggel. Nem unod meg?
8/10 anonim válasza:
Mit feláll a pöszörő nem késő, utána már feleselges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!