Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nő egy férfi társaságát miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő egy férfi társaságát miért keresi, igényli ennyire munkahelyen, ha azon kívül viszont nem akar találkozni vele?

Figyelt kérdés

Mindig beszélgetést kezdeményez, viccelődik és mély beszélgetéseket is igényel ,láthatóan kedveli a pasit, de amint kilépnek a munkahelyről, azonnal elzárkózik, még online sem hajlandó beszélni.

Nincs olyan kényszer hogy beszélgetniük kellene, simán elkerülhetné a pasit de mégis folyton keresi.

Ebben fura, hogy egy férfi fordítva ennyire csak akkor keresi egy nő társaságát ha mint nőt is vonzónak tartja.

ma 15:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is (nőként) sok munkahelyen baromi jókat beszélgettem, viccelődtem a kolégákkal (a nőkkel is, nem csak a férfiakkal), kedveskedtünk egymásnak kávéval, csokival stb. Munkaidőn kívül viszont nem volt más, max. néha egy-két üzenet/köszöntés, de ennyi.
ma 15:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert vannak akiknek könnyebb úgy a munkavégzés ha jó hangulatban, "barátok" között dolgozhatnak.

A munkahelyi barátságok viszont csak ennyik; általában nem folynak bele a tényleges életbe.

ma 15:23
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Én azt tudom elképzelni, hogy vonzónak találja, de foglalt és magánéletbe ezért nem is vonja be, a munkahelyen pedig biztonságosnak érzi, hogy flörtöl a bizonyos férfival. Véleményem szerint nőknél a biztonságérzet az egyik legfontosabb minden téren, és bent a munkahelyen ez megvan, míg munkahelyen kívül nincs, szóval ott nyilván mellőzi a kontaktot. Illetve azt tudom elképzelni, hogy egy kis sima munkahelyi flörtölésnél/friendzone nem menjen tovább a dolog
ma 15:29
 4/15 A kérdező kommentje:

# 1

# 2

# 3

köszönöm a kultúrált válaszokat.

Mostanra már párja is lett a hölgynek, szóval még inkább vissza vettem a gázból, de a hölgy láthatóan csalódott, hogy már miért nem beszélgetünk, nosztalgiázik, hogy mennyit nevettünk régen, hiányoznak a beszélgetések, milyen kár hogy már nem, stb.

Jaj olyan furcsa ez.

ma 15:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Határokat tartott. Az hogy ti bent jóban vagytok, az még nem vehető randinak, vagy semmi hasonlónak. Ellenben ha kettesben találkoznátok munka utáni programként és elmennétek valamerre együtt, az már simán randinak is értelmezhető lehetne. És ezt ő a jelek szerint nem akarta.
ma 15:53
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Megint egy férfi, aki félreérti a nőt...

Beszélgettetek, sokat nevettek mint munkahelyi haverok. Ennyi. Ő sem érti, miért vettél vissza, miután lett baratja. Mivel ti csak haverok voltatok.

ma 16:01
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Utolsóval értek egyet. Valaki kicsit kedves, kicsit jófej és egyből azt hiszitek lehet valami.
ma 16:31
 8/15 anonim ***** válasza:
21%

A 6-os válaszolónak van igaza.

A nők mindenhol tartanak udvari bolondot, munkahelyen is, a privát életben is.

Nyilván ők is favorizálnak embereket (aminek nem feltétlen van köze a vonzalomhoz), akikkel el lehet rihiröhizni, unalmas percekben fecsegni, de otthonra nem kellenél neki.

A nők többsége pedig (pláne ha kapcsolatban van a nő) kifejezetten "hideg" és elkerülő, ha van számára egy vonzó férfi.

Az a nő aki túlságosan közvetlen, kedves és esetleg még dicsérő is egy férfival szemben, az tipikusan a barátzónás eset.

Ha valakiért odavan, azzal nem így fog viselkedni, mert a nők nem szeretik pumpolni a férfiak egóját (legalábbis azét biztosan nem, aki számukra bejövős).

ma 16:37
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

8-as hülye.

Képzeld azt, kérdező, hogy a munkatársad férfi. Ennyit kell tenned, hogy megértsd. Te kevered bele az érzelmeket.

Az pedig nem fura, hanem kibaaszott szomorú, ha egy férfi csak akkor beszél nővel, ha dughatónak ítéli. Ezért szenvedtek istentelenül a magánytól.

ma 16:52
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
#8 Én soha nem "udvaribohócként tartottam" senkit. Mint írtam, a nőkkel is ugyanúgy elhülyültünk, beszélgettünk. Az, hogy egy férfi mást gondol bele, nem az én problémám. Tényleg lassan már nem is mosolyoghatsz egy pasira, mert egyből többet gondol bele. És akkor még a nők a "kombinálósak"...
ma 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!