Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a munkahelyen kb. az ottani nők 90%val szerintem beszélő viszonyban van,akkor mennyire lehet hűséges típus?
Bizti őr a pasas, és állandóan látom, hogy mindenkivel beszélget. A férfiakkal is de az más. Nem tudom, hogy van e családja, párja.
Nekem bejön amúgy, de mi még nem beszélgettünk,csak köszönünk és nézegetni szokott.
Ezért érdekel, ha véletlenül mégis lenne vmi, mennyire hűséges egy ilyen nagydumás, társasági férfi.
Bár nem hinném, hogy lesz vmi, amúgy is ellentétek vagyunk.
Én introvertált vagyok, mégis minden kollegával beszélő viszonyban vagyok, nemtől függetleül.
Beszélgetni az időjárásról is lehet meg a szexuális pózokról is. Inkább attól függ a csalfaság, hogy mit mondd nekik, és hogy mit cselekszik.
Kollégám eléggé extrovertált. Mindenkivel jóban van, valakivel még pikánsabb poénokat is elsüt (persze csak aki vevő rá)
Pl. velem is, de abszolút semmi nincs köztünk. Amennyire látom, másokkal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!