Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs jó beszélőkém, nem lehet bomba csajom ?
Kérdező, a kommunikációt is lehet tanulni, gyakorolni. "Ilyennek születtél" (vagy inkább szocializálódtál), oké, de ahogy kigyúrni ki tudtad magad képzeld el ugyanígy azon is tudnál változtatni, hogy beszédesebb legyél. Ez is ugyanannyi időbe telik fokozatosan, mint a kigyúrtság. Néhány hónap, pár év, attól függ honnan hová akarsz eljutni. Csak tudatosnak kell benne lenni, mint ahogy az edzésben is voltál.
2. Jaj hagyjuk már. Te sem akarnál egy szerinted csúnya férfit, vagy egy csúnya, kövér nőt párodnak. (Nem tudom nő vagy férfi vagy-e.) A bombát pedig úgy értette a kérdező, hogy számára csinos nő, nem úgy, hogy instapitsa.
Ez van introvertált vagyok, ezt nem lehet megváltoztatni. Nem olyan, mint a gyúrás, mert már próbáltam mégsem sikerült...
Viszont ez így elég unfair, hogy én ennyit belefektetek, aztán max egy számomra nem annyira vonzó nővel jöhetek össze...
Utálom ha egy pasi nagydumás, es mögötte semmi teljesítmény nincs.
Azt szeretem ha szerény de okos, csendes, sportban munkàban remek teljesítményt nyújt és szereti amit csinàl.
A nagydumás pasik csak a bugyit akarjàk rólam leimádkozni, utána màr nem is strapáljàk magukat.
???????
Ha valakinek jó a dumája, akkor átlagon aluli kinézettel is lehet jó csaja. A kérdés az, hogy duma nélkül egyáltalán van-e rá esély.
8
Ha csak dugni akarsz akkor esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!