Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs jó beszélőkém, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs jó beszélőkém, nem lehet bomba csajom ?

Figyelt kérdés
Ha azon kívűl minden rendben van. Izmos test, igényes megjelenés, átlagos arc stb.

2021. szept. 6. 17:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%
Senkinek nem kell egy kuka pasi. Gyakorolj, járj társaságba, majd belejössz.
2021. szept. 6. 17:51
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Annyira fura, hogy az embereknek jobban számít, hogy "bomba", minthogy viszont szeret. Ha nem lehet a picsájával villogni, mit ér az egész.
2021. szept. 6. 17:57
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, a kommunikációt is lehet tanulni, gyakorolni. "Ilyennek születtél" (vagy inkább szocializálódtál), oké, de ahogy kigyúrni ki tudtad magad képzeld el ugyanígy azon is tudnál változtatni, hogy beszédesebb legyél. Ez is ugyanannyi időbe telik fokozatosan, mint a kigyúrtság. Néhány hónap, pár év, attól függ honnan hová akarsz eljutni. Csak tudatosnak kell benne lenni, mint ahogy az edzésben is voltál.

2. Jaj hagyjuk már. Te sem akarnál egy szerinted csúnya férfit, vagy egy csúnya, kövér nőt párodnak. (Nem tudom nő vagy férfi vagy-e.) A bombát pedig úgy értette a kérdező, hogy számára csinos nő, nem úgy, hogy instapitsa.

2021. szept. 6. 18:18
 4/14 A kérdező kommentje:

Ez van introvertált vagyok, ezt nem lehet megváltoztatni. Nem olyan, mint a gyúrás, mert már próbáltam mégsem sikerült...

Viszont ez így elég unfair, hogy én ennyit belefektetek, aztán max egy számomra nem annyira vonzó nővel jöhetek össze...

2021. szept. 6. 18:53
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
"átlagos arc" De nekem bomba nő kell, oá oá. Zéró önkritika.
2021. szept. 6. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
"aztán max egy számomra nem annyira vonzó nővel jöhetek össze..." És az fair, hogy a nők többségét, akik jobbat érdemelnek nálad, lefikázod?
2021. szept. 6. 18:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Utálom ha egy pasi nagydumás, es mögötte semmi teljesítmény nincs.

Azt szeretem ha szerény de okos, csendes, sportban munkàban remek teljesítményt nyújt és szereti amit csinàl.

A nagydumás pasik csak a bugyit akarjàk rólam leimádkozni, utána màr nem is strapáljàk magukat.

2021. szept. 6. 19:45
 8/14 A kérdező kommentje:

???????

Ha valakinek jó a dumája, akkor átlagon aluli kinézettel is lehet jó csaja. A kérdés az, hogy duma nélkül egyáltalán van-e rá esély.

2021. szept. 6. 20:06
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

8

Ha csak dugni akarsz akkor esélytelen.

2021. szept. 6. 20:08
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Átlagos arccal csak átlagos barátnőt keress. Neked ugye lehetnek igényeid?!
2021. szept. 6. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!