Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő egy férfi társaságát miért keresi, igényli ennyire munkahelyen, ha azon kívül viszont nem akar találkozni vele?
Mindig beszélgetést kezdeményez, viccelődik és mély beszélgetéseket is igényel ,láthatóan kedveli a pasit, de amint kilépnek a munkahelyről, azonnal elzárkózik, még online sem hajlandó beszélni.
Nincs olyan kényszer hogy beszélgetniük kellene, simán elkerülhetné a pasit de mégis folyton keresi.
Ebben fura, hogy egy férfi fordítva ennyire csak akkor keresi egy nő társaságát ha mint nőt is vonzónak tartja.
Én írtam a #6-os választ. Lehet azóta kitöröltek válaszokat és eredetileg nem az enyém volt, nem tudom. De én abszolút nem arra akartam utalni, amit a #8-as írt.
Ő tényleg hülye.
Az, hogy ti már azt félreértitek, hogy egy nő köszön nektek, arról csak ti tehettek. Szörnyű ez a hozzáállás! Nem udvari bolondokar tartunk, egyszerű haverságról nem hallottál? Viccelődni, nevetgélni, ennyi... Egy férfival lehet ezt csinálni, nővel csak akkor, ha akartok egymástól valamit?
Tehát egy nőnek a munkahelyén csak azzal szabad mosolyognia, akivel randizni akar, a többivel legyen egy flegma bunkó? Akkor meg az lenne a bajotok könyörgöm 😅
És komolyan, ti tényleg csak azokkal a nőkkel beszélgettek, akikkel dugni akartok? Szánalmas...
14
Van annak valami bája, hogy te is hülyézel meg a 9-es válaszoló is, és képtelen vagytok szöveget értelmezni.
"Az, hogy ti már azt félreértitek, hogy egy nő köszön nektek, arról csak ti tehettek."
Ilyet hol írtam a 8-as válaszomban??
Én azt írtam, hogy ha egy nő közvetlen mondjuk egy munkahelyen, az biztosan NEM azért van, mert össze akar jönni az adott illetővel.
Úgy bírom mikor analfabéták kezdenek hülyézni úgy, hogy összetett mondatokat nem tudnak értelmezni 😀
#14 te képviseled az analfabétizmus egy különleges fajtáját, esetleg inkább csak egy korcs személy lehetsz, aki nem vállalja fel a véleményét, miután többen leszólják.
Igen, azt írtad, hogy udvari bolondokat tartunk, valamint még egy sor keserű mondatot írtál a nőkről, amik rohadtul nem igazak. Sajnálom, ha te udvari bolondnak lettél tartva (bár valahol megértem), de a legtöbb nő nem ilyen. Nem vagyunk hidegek azokkal, akiket nem akarunk a párunknak stb. Magadból indulsz ki, saját tapasztalatokból. Ha te ezt tapasztaltad, akkor sajnos veled valami komoly gond lehet, hogy 8gx bánnak veled.
19
Hol van az a bizonyos "egy sor" keserű mondat? Várom.
"Nem vagyunk hidegek azokkal, akiket nem akarunk a párunknak"
Ilyet sem írtam... Hol írtam olyat, hogy a nők hidegek azokkal, akiket nem akarnak párnak?
Ezt írtam. Szöveget nem vagy képes értelmezni, most már többedjére, te olyan k.rva okosnak gondolod magad, hogy az valami fenomenális. 😀
Szóval maradjunk annyiban, hogy az analfabétizmus rád sokkal inkább jellemző, mintsem rám.
Ez eddig is egyértelmű volt, de a 19-es válaszod után már tényleg nem maradt bennem kétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!