Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el az idegbeteg, és agresszív pasikat? Ha most nem mondja le a randit, akkor ki sem derült volna, hogy egy 2 lábon járó “red flag”.
Vasárnapra beszéltünk meg egy randit egy pasival, aki Facebook-on jelölt be és írt rám, én javasoltam a vasárnapot, mivel csak a délelőttjeim szabadok, délutánonként dolgozom, szombatonként meg továbbképzésen vagyok.
Viszont lemondta a vasárnapot, mivel egy családi szülinapon kell részt vennie - amiről elfeledkezett, de ajánlott fel másik időpontokat .
Megmondtam neki, hogy
1. Ez volt az első és az utolsó alkalom, hogy ez előfordult
2. Nem szeretem, ha játszanak az időmmel
Ezek után írt egy hosszú levelet, hogy egyrészt kinek hiszem magamat, hogy így beszélek vele, másrészt, hogy senkinek nem játszik az idejével, mert időben szólt, harmadrészt az én időm semmit nem ér, mert csak egy magát fontosnak gondoló sima OVB-s biztosítási ügynök vagyok, az én időm egy forintot sem ér, és, hogy Ő egy Kontroller Team Leader, ahol sok nagyon magas beosztású emberrel van kapcsolatban, de sehol nem beszélt senki ennyire fölényeskedve, mint én, egy sima, mezei biztosítási ügynök.
Írta, hogy soha ne keressem (mintha akarnám).
Egyáltalán ki kérdezte, hogy Ő milyen pozícióban van? Egy Kontroller bárki lehet aki néhány évet mókuskerekezik egy multiban, másrészt mi az, hogy nekem nem ér az időm egy forintot sem?
Igazából mind a ketten beképzeltek vagytok.
Én sem reagálnék jól, ha így fölényeskedve hozzám vág ilyet egy nő, mikor tök korrekten szóltam. De én az a típus vagyok aki megmondaná, hogy rendben, nem játszom vele, minden jót kívánok.
Mondjuk eleve te voltál a ludas mert a pasi ajánlott fel másik időpontot. Erre az a minimum, hogy megköszönöd, hogy szólt, és próbáltok egyeztetni.
A reakciója valóban nem OK, ha lekicsinyli a munkád, de neked se kellett volna felkapni a vizet, mert kiderült, hogy nem jó mègse az idöpont. Velem is megtörtént a múltkor, meg volt beszélve egy ebéd, de kiderült, hogy az illető elfelejtette, hogy más programja van, felhívott, áttettük, ennyi. Ezen nem fogok fennakadni.
Ha pl nem ajánl fel másik időpontot , csak az utolsó pillanatban lemondja, akkor jogos a reakciód, de így iszonyatosan nagyképűnek hangzik a válaszod, amin nem csoda, hogy felkapta a vizet. Persze nem így kellett volna reagálnia, de mindketten megéritek a pénzeteket
Csütörtökön elmondani vasárnapot teljesen korrekt. És ajánlott is másik időpontot, te voltál a bunkó. Másrészt, hát ne haragudj, de egy kontroller tényleg többet ér egy OVB ügynöknél. Ő legalább tanult valamit, nektek a továbbképzésen csak azt tanítják, hogy kell emberekről pénzt lehúzni. Gyakorlatilag nincs olyan munka, ami kevesebbet érne a világba.
Szóval szerintem keress normális munkát és szállj le a földre.
Ezt most felfújod.
De egy dolog biztos, nem lenne szép jövőtök együtt.
Ugyanazt csináltátok. Mindketten fölényeskedtetek.
Ezt tanuld meg, ha te fölényes vagy, akkor mindig vannak fölényesebbek is mint te vagy.
Most éppen ez történt.
Fölényeskedtél, egy még fölényesebb meg ledominált.
Ez egy lecke volt, kérdés tanulsz e belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!