Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el az idegbeteg, és agresszív pasikat? Ha most nem mondja le a randit, akkor ki sem derült volna, hogy egy 2 lábon járó “red flag”.
Vasárnapra beszéltünk meg egy randit egy pasival, aki Facebook-on jelölt be és írt rám, én javasoltam a vasárnapot, mivel csak a délelőttjeim szabadok, délutánonként dolgozom, szombatonként meg továbbképzésen vagyok.
Viszont lemondta a vasárnapot, mivel egy családi szülinapon kell részt vennie - amiről elfeledkezett, de ajánlott fel másik időpontokat .
Megmondtam neki, hogy
1. Ez volt az első és az utolsó alkalom, hogy ez előfordult
2. Nem szeretem, ha játszanak az időmmel
Ezek után írt egy hosszú levelet, hogy egyrészt kinek hiszem magamat, hogy így beszélek vele, másrészt, hogy senkinek nem játszik az idejével, mert időben szólt, harmadrészt az én időm semmit nem ér, mert csak egy magát fontosnak gondoló sima OVB-s biztosítási ügynök vagyok, az én időm egy forintot sem ér, és, hogy Ő egy Kontroller Team Leader, ahol sok nagyon magas beosztású emberrel van kapcsolatban, de sehol nem beszélt senki ennyire fölényeskedve, mint én, egy sima, mezei biztosítási ügynök.
Írta, hogy soha ne keressem (mintha akarnám).
Egyáltalán ki kérdezte, hogy Ő milyen pozícióban van? Egy Kontroller bárki lehet aki néhány évet mókuskerekezik egy multiban, másrészt mi az, hogy nekem nem ér az időm egy forintot sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!