Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el az idegbeteg, és agresszív pasikat? Ha most nem mondja le a randit, akkor ki sem derült volna, hogy egy 2 lábon járó “red flag”.
Vasárnapra beszéltünk meg egy randit egy pasival, aki Facebook-on jelölt be és írt rám, én javasoltam a vasárnapot, mivel csak a délelőttjeim szabadok, délutánonként dolgozom, szombatonként meg továbbképzésen vagyok.
Viszont lemondta a vasárnapot, mivel egy családi szülinapon kell részt vennie - amiről elfeledkezett, de ajánlott fel másik időpontokat .
Megmondtam neki, hogy
1. Ez volt az első és az utolsó alkalom, hogy ez előfordult
2. Nem szeretem, ha játszanak az időmmel
Ezek után írt egy hosszú levelet, hogy egyrészt kinek hiszem magamat, hogy így beszélek vele, másrészt, hogy senkinek nem játszik az idejével, mert időben szólt, harmadrészt az én időm semmit nem ér, mert csak egy magát fontosnak gondoló sima OVB-s biztosítási ügynök vagyok, az én időm egy forintot sem ér, és, hogy Ő egy Kontroller Team Leader, ahol sok nagyon magas beosztású emberrel van kapcsolatban, de sehol nem beszélt senki ennyire fölényeskedve, mint én, egy sima, mezei biztosítási ügynök.
Írta, hogy soha ne keressem (mintha akarnám).
Egyáltalán ki kérdezte, hogy Ő milyen pozícióban van? Egy Kontroller bárki lehet aki néhány évet mókuskerekezik egy multiban, másrészt mi az, hogy nekem nem ér az időm egy forintot sem?
Nem kellett volna ilyen rondán minősíteni a munkád annak ellenére, hogy valóban semmit nem ér és csak az OVB-zik, akinek semmilyen hasznosítható képzettsége sincs, de nem akar egy trafikba beülni eladónak, inkább játssza az üzletasszonyt egy érettségivel.
DE
Csütörtökön lemondani a vasárnapi randit másik opciót kínálva egyáltalán nem szórakozás a másik idejével. Bárkivel megesik hogy elfelejt valamit, erre te úgy csattantál fel, mintha vasárnap lenne és ott állnál a megbeszélt helyen. Önelégült vagy és fontoskodó, lehet hogy már korábban is volt ilyen gondolata veled kapcsolatban, de most kibukott belőle miután ok nélkül kiosztottad.
"Ez volt az első és az utolsó alkalom, hogy ez előfordult"
Hát mondjuk ha azért ilyet mondana nekem valaki, mert halasztok egy találkát, akkor egyetértek: ez lenne az első és utolsó alkalom, hogy találkozót egyeztetek vele. Csak azért nem kérdezném meg, hogy kinek képzeled magad, mert már kinőttem abból, hogy belemenjek ilyen marhaságokba.
Mondjuk az a szakmai vergődés elég szánalmas volt szerintem is.
Jó, de vajon ha asszertíven kommunikálja, akkor is ilyen választ kapott volna?
Lehet ezt mondjuk így is közölni:
Sajnálom, hogy a vasárnap nem jön össze, pedig azt reméltem tudunk találkozni, de ami késik nem múlik, ugyebár?
Mennyivel másabb nem?
Abból a szempontból jó, hogy kiderült hamar, hogy nem egymáshoz valóak.
Konkrétan lemondott egy időpontot valami miatt. Te valami főnök asszonynak érzed magad?
Ha a párom ilyen lenne instant szakítanék. Rémes lenne kibírni. Nem lehetne életem, és nem fordulhat elő sosem semmilyen sürgős ügy mert te valamiért leszarod a másikat és te kell legyél a legfontosabb ember.
Nem azt mondta hogy nem szereti ha lemondják, hanem azt mondta ilyen többet nem fordul elő.
Szerintem a csávó sokkal jobbat érdemel. Gondolom a beosztást is azért írta le mert a csak azt hitte valami szuper fontos ember.
Az ügynökök a ranglétra alján vannak igazából. Betanult szöveget ismételgetni és eladni valami szutykot.
Nem tudom hogyan keruld el az ilyen pasikat. Valoszinu a nagyon magabiztos egoista sikeres ferfiak tetszenek. Probalj meg valahogy jobban szurni.
Masik dolog, hogy frusztralt lehetsz. A csavo egesz normalisan fujta le a kozos programot, meg masik idopontot is ajanlott. Erre te arrogansan valaszoltal. Hidd el, hogy ennyibol sose fog kiderulni, hogy jatszanak e az idoddel. Te dontesed, hogy kivancsi vagy e meg egy lefujt tali utan is a masikra vagy otthagyod. Ha ugy latod nem kerdez, erdeklodik, nek figyelmes veled meg a masik talit is lefujja, akkor lehet taka.
En ugy gondolom, hogy vagy baromira frusztral az ismerkedes meg bizalmatlan vagy a ferfiakkal vagy 2 labbal jarsz a fold folott es magad ala kepzeled a masikat.
Nezd a jo oldalat, nezz magadba is egy kicsit, valtoztass ezen az attitudon. Ne foglalkozz a sok tamado kommenttel, de igazuk van. Elso lepes, hogy beismered te boritottad fel a bilit elsonek.
Azt boritekolhatod, hogy a pasi meg nagyobb ego bajnok, mint te. Az fix, hogy kiderult mi lapult elotted.
Engedd ezt el, lehet valtoztatni ezeken, es jobb ha valtoztatsz a viselkedeseden. Nem nagy kunszt, csak ismerd fel mi az, ami nem oke. Lehet ez meg is oldana, hogy nem ilyen ferfit vonzol be.
De en azt gondolom, hogy nagyon bizalmatlan lehetsz ismerkedeskor es emiatt viselkedtel arrogansan. Gondold vegig magadban, hogy mrnnyire tulzo volt a reakciod.
Ezt a nagykepu csavot meg felejtsd el. Jobban jartal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!