Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mitől lesz idegbeteg módon agresszív, ha tudomására jut, hogy egy férfi rajong a szép nőkért?
Nem először találkozok a jelenséggel, tudtommal a nők többsége szeret szép, csinos lenni, felkelteni a férfiak figyelmét.
Ehhez képest van pár nő, aki elkezdi undorítóperverzdisznózni a férfit, aki rá mer nézni egy szép nőre.
Ez mi, és miért van?
Miután minden egyes nap negyvenezerszer olvasom itt, hogy milyen felszínes ostoba k...rvák a nők, amiért vonzódnak a jóképű, edzett férfiak testéhez, és nem csak a lelkükhöz, vagy aurájukhoz, vagy mittudomén milyükhöz; míg női oldalról jó, ha havi 1 ilyen kérdés van, ezért bevallom elmosolyodtam, mikor az "idegbeteg módon agresszív" kifejzést olvastam:D :D
És ja, gondolom az ilyenek nincsenek rendben önmagukkal.
De kit érdekel? Miért zavar, amíg nem kezdik el követelni, hogy randizz velük, és megszállottan azt ismételgetni, hogy nekik JÁR egy férfi?
Nem ha egy férfi, hanem az aki esetleg belengetett valami közös lehetőséget.
Mit érdekli a nőket, hogy egy vadidegen férfi kikre mosolyog.
"Engem ez csak akkor zavar, ha engem hülyít, és látom, ahogy másokkal is kikezd mellettem. Volt példa ilyenre, kifordultam magamból. Rosszul esett, ahogy az elején engem istenített, aztán a végére bohócot csinált belőlem." Engem is nőként ez a típus zavar, mivel exemet is ugyanígy elhülyítette aztán amikor látta, hogy nyert ügye van, lelépett. Meg az egyik jó barátomat is.
Tehát az ilyen méhkirálynő, nekem mindent lehet lányokról beszélek.
Viszont többségében a szép nő és lény ismerőseim normálisak, sokuk szerény is.
Amúgy meg sok nő ugyanúgy megnézi a szép nőket, én is szeretem nézegetni a nekem tetsző embereket, legyen az férfi vagy nő, lányokban, nőkben gyengém a természetes vörös haj és a hamvas szeplős bőr, lehet lepontozni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!