Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi agresszív egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi agresszív egy párkapcsolatban, akkor annak mennyi az esélye hogy ütni is fog?

Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudnám megmondani. Egyszer voltam ilyen kapcsolatban. Az első alkalommal mikor ráeszméltem, hogy félek a saját páromtól leléptem és vissza sem néztem. Ugyanezt javaslom.
2016. márc. 18. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Lehet nem fog megütni,de ha ilyen lelkileg is kikészít.
2016. márc. 18. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit jelent az agresszív? Csapod esetleg? Ordibál? Káromkodik? Szidalmaz?

Ha csak általános dolgokon szeret morogni, az nem probléma, én is morgós vagyok például ha valamit szerelnem kell, de életemben nem bántanék meg egy nőt még egy rossz szóval sem, nemhogy megütni. Ha viszont veled szemben agresszív verbálisan, akkor mindenképpen elképzelhető, hogy a keze is elfog szaladni egyszer.

2016. márc. 18. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:

3-assal egyet értek. Mit értesz agresszív alatt?

Én párom pl nagyon fel tudja magát húzni dolgokon, de bántani soha nem tudna. Életébe még a hangját se emelte fel velem szemben, sose illetett csúnya szóval amikor meg véletlenül a macskára lépett 20 percig babusgatta és valami husit is adott neki.

Viszont ha a párod veled szemben agresszív, verbálisan bántalmaz, tárgyakat tör ott már lehet probléma.

2016. márc. 19. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Az apám soha egy ujját se emelte se anyámra se rám, de gyakran ordítozik. Hamar felkapja a vizet, nagyon szenvedélyes típus. De sose bántaná a családját meg úgy általában senkit.

Szóval ez nagyon személyfüggő, nem lehet megmondani.

2016. márc. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!