Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő mitől lesz idegbeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mitől lesz idegbeteg módon agresszív, ha tudomására jut, hogy egy férfi rajong a szép nőkért?

Figyelt kérdés

Nem először találkozok a jelenséggel, tudtommal a nők többsége szeret szép, csinos lenni, felkelteni a férfiak figyelmét.

Ehhez képest van pár nő, aki elkezdi undorítóperverzdisznózni a férfit, aki rá mer nézni egy szép nőre.

Ez mi, és miért van?

2019. máj. 15. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Gondolom többet nézett ki belőled, hogy a személyiség, ész is számít neked, és most csalódott."

Az, hogy valaki "rajong a szép nőkért", az mennyiben zárja ki azt, hogy számítson neki a személyiség és az ész is? Ha pl. én szeretem a spagettin a ketchupot, akkor nem szerethetem ettől függetlenül a sajtot IS rajta? Szerintem egyik nélkül sem az igazi :)

2019. máj. 15. 22:54
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
Mert nem egy álom pasi mondja ezt szögletes álcsontozattal és szimetrikus herceg pofival.. Csak ekkor zavarja őket...
2019. máj. 15. 22:57
 13/19 anonim ***** válasza:
12: [link]
2019. máj. 15. 23:03
 14/19 A kérdező kommentje:

"Miért, kérdező, te hogy reagálsz arra, ha egy nő a jóképű férfiakért hugyozik?"

Sehogy, azt tart szépnek, akit akar. Aztán hogy örök életére egyedül marad, mert olyan igényei vannak, az már az ő baja.

Nem kevés ilyen csajszit ismertem a környezetemben, kis alacsony, duci, nagyon szerény lány, teljesen odáig volt egy színházi színészért. Az összes előadásán ott volt, mindent összegyűjtött róla. Közös ismerősünk volt, nem tudom mi lett vele, azt hiszem sohasem volt barátja. Szegény. :(

2019. máj. 16. 02:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Attól, hogy idegbeteg, gondolom.

(Egyébként szituációfüggő, nálunk is volt rövid ideig 1-2 srác a haveri körben, akiknek már én is szóltam, mert az oké, hogy a pasiknak bejönnek a jó csajok, visszatérő téma a társaságban, én is beszállok, hiszen én is látom, ha egy nő szép... de néhányan olyan irritálóan és/vagy alpárian adják elő ezt, hogy túl sok lesz, de ezekben az esetekben már a többi srác is ki volt akadva. :D )

2019. máj. 16. 09:24
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
A frusztráció miatt amiért látja hogy nincs hatalma feletted, a pitiztetés/csicskáztatás lehetőségének elvesztése miatt, továbbá a sárga irigység miatt a szebb/feszesebb nők iránt.
2019. máj. 16. 09:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Ja, meg még annyi, hogy nekem néha egész egyszerűen szomorú, hogy odáig jutottunk, hogy kb kirakati próbababákra is izgulhatnának a pasik, pont annyira valódiak azok a nők, akikre néhány férfi folyatja a nyálát, és ez nekem elkeserítő.

Pedig vannak olyan nők, akiket még én is elvinnék egy körre, szóval nem az, hogy fújok a jócsajokra. :D

2019. máj. 16. 09:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, megnyugtatlak, van pasiban is untig olyan, akinek olyan igényei vannak, hogy amiatt hal meg szűzen.

Ha valaki megnéz egy szép nőt nem baj, csak ne az a szint legyen nála a minimum beugró szint, ha csak nem egy fiatalkori Dolph Lundgren.

És akkor szerintem egy nőnél sincs baj, ha megnézi a jó pasikat, de nem is azt várja el görcsösen, ha csak nem egy Heidi Klum.

2019. máj. 16. 13:47
 19/19 A kérdező kommentje:
Hm, alapjában véve nem jó irányba terelődött a kérdésem, leginkább azokat a nőket veséztem volna ki, akik jönnek evvel a szexista, meg feminista dumákkal, ha egy férfi rá mer nézni egy nőre.
2019. máj. 22. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!