Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gondolkodtatok már azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolkodtatok már azon, hogy hosszútávon létezhet egy egyfajta pillangóeffektus az emberek társkeresési szokásaiban?

Figyelt kérdés
Az aprónak tűnő cselekedetek, egyszerűnek tűnő lépések, hétköznapi döntések óriás változást tudnak előidézni az életben. Például, teljes szívvel odateszed magad és háromszor egymás után pofára ejtenek, majd hozol egy döntést. A következő nővel megalázóan viselkedsz, akivel összesodor az élet, majd magadban elégtételt veszel, hogy jó ez így, úgyse lett volna ebből se semmi. Közben ez a nő annyira magára vette a dolgokat, hogy X idő után az öngyilkosságon gondolkozik, majd megismer egy embert, akit nagyon megszeret, és normális helyzetben ők nem találkoztak volna, de ha nincs az előző férfi, és nincsenek az előző lányok, akkor most ők sincsenek együtt. Nem vagyok szereplője ennek a történetnek, ne aggódjatok! :D 31F

2021. jún. 3. 12:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt régen egy pillangó-késem, ha azt megforgattam - a hatás nem maradt el. :))
2021. jún. 7. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az egész életre jellemzőek ezek a furcsa egybeesések. Hogy találkoztam volna-e X-el, ha Y-al nem, azt soha nem tudom meg. Lehet igen, mert az élet hozzá sodor így is-úgy is. Vagy nem.

Minden bizonnyal érdekesek.

2021. jún. 8. 09:56
 13/13 anonim ***** válasza:
70%

Mondhatni mi is ilyen pillango-hatas szerelmi áldozatai vagyunk a férjemmel ☺️ ha nem lettek volna egészségügyi gondjaim, műtétem, sosem jutottam volna el a gyogyfurdobe, ahol találkoztunk. Oda sem akartam menni, csak a család rabeszelt, hogy használjam ki az alkalmat, hogy ingyen mehetek. Eredetileg egy hónappal hamarabb kellett volna mennem, de a munkaugyi dolgok miatt csusztattam az indulás idejét. Aznap este, mikor a férjem felfigyelt rám tánc közben, pont ki voltam csipve, csini ruha, ami a többi estére nem volt jellemző.

A férjem oldaláról : eredetileg nem kellett volna akkor este ott lennie. De mivel a környék ismert dobosa volt, és egy még ismertebb dobos egy helyen aznap este fellépett, és elfelejtett elhozni valamit a dobfelszerelesbol, így felhivta egy vendéglátós ismerősét, hogy nem ismer e valakit, aki gyorsan kölcsönözni tudna a hiányzó darabot, o pedig a férjemnek szólt, így a férjem kocsiba ült és elvitte a hiányzó kelléket. Hazafelé tartva elhaladt a gyógyfürdő táncháza mellett, és ha nincs olyan imadnivaloan nyughatatlan természete, akkor valószínűleg hazamegy és mi nem találkozunk, de mivel még élvezni szerette volna az estét,visszaforditotta a kocsit, és benezett a táncházba nem sokkal zárás előtt. Aztán épp mikor visszavonultunk az asztalhoz a barátnőmmel, mert lassuzas következett, ő megállított és felkert táncolni ☺️♥️

Ez a mi történetünk, számomra szivmelengeto ☺️ ráadásul pont Valentin-napon találkoztunk ☺️

2021. jún. 8. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!