Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fog hosszútávon működni ez a kapcsolat ?
Mennyire fog hosszútávon működni ez a kapcsolat ?
Együtt járok egy férfival . 24 N/34 F
A megismerkedésünk mögött érdek volt a részemről , mivel kinéztem ezt a családot magamnak!
A kapcsolatunkat 4 személy ellenzi.
-1. Divat modell, aki alkalmazott a barátom cégjénél.
-2. Egy könyvelő , aki a nővérének a férje , tehát a sógora . Annyit tudni kell még ez a könyvelő, annak a cégnek a könyvelője , akivel a családom 4 éve üzleti kapcsolatban áll . 4 éve mint ismerős , ismerjük egymást a könyvelővel. ...
- A 14 évvel idősebb bátya, akinek 4 évvel ezelőtt nem lett volna ellenére , ha komolyabban megismerem, de vissza lett utasítva a 23 év korkülönbség miatt. ....
- Egy külső személy, aki közös ismerős mindekinek , közös a munkaterülete mindenkivel, és egyben a szomszédom !
Röviden amennyit , ezekről a személyekről , csak hogy világos legyen le írom , hogy jön ide az ismerkedősünk.
Ismerkedés:
Akivel a családom üzleti kapcsolatban áll cég , ott akartam korban hozzám illő párt találni , de nem találtam!
Időközben rájöttem, teljesen véletlenül egy másik cégnél voltam , amikor egy alkalmazott elmondta , hogy a cégvezető annak a testvére, akivel mi is kapcsolatban vagyunk, és fiatal csak 34 éves .
Gyorsan megkerestem közösségi oldalon. Eljártam azokra a helyekre ahova ő! Utánna könnyen ment az írogatás stb itt meg itt láttuk egymást .., szép lányt vagy stb....
Bonyodalom ott kezdődött : rájött , hogy 4 éve üzleti kapcsolatban vagyunk a családjával .
Azt mondta neki ezekről a dolgokról tudni kell, beszélnem kell neki ezekről a dolgokra ! Muszály elmondanom, és mindent az én számokból akar hallani.
Elhívott az irodájába megbeszéltük a dolgokat, a divat modell hozta be a kávénkat, aki korábban ismert engem, mert tudja érdeklődtem a cégvezető iránt hónapokkal ezelőtt!
Lezártuk a beszélgetést, nem keresett sokáig !
Utánna felhívott mennyek be az irodájába , mert beszélni szeretne velem nyugodt körülmények között!
Elmondta örül annak, hogy együtt dolgozik a családunk , de ő többet szeretne tőlem , és azt akarja, hogy járjunk együtt :))) Mert tudja, teszik nekem. És én is neki .
Én ettől nagyon boldog voltam! Most is együtt vagyunk, de fent említett személyek, azt akarják, hogy ne legyünk együtt . A modell alkalmazottja, szándékosan rám akarta önteni a teát , ami nem sikerült neki szerencsére !
A fent említett személyeket nagyon zavarja , hogy mi ketten most egy pár vagyunk . Néha elmegyek hozzájuk, ahol ott van a nővére és nővérének a férje az sógora van, és ha látnak mindig emennek.
Mi ez az összeszedetlen firkálmány? Rossz volt végigolvasni.
A 14 évvel idősebb bátyját ki utasította vissza? Ez hogy jön ide?
Alapból miért érdekel, hogy hányan ellenzik a kapcsolatot? Ha szeretitek egymást, akkor ne foglalkozz velük. Akkor úgysem tudják tönkretenni a kapcsolatot.
De tesznek róla mert már azt is hallottam, hogy sógora mondta vigyázzon nehogy teherbe essek!
Erre a barátom mondta neki, semmi köze hozzá!
"ott akartam korban hozzám illő párt találni , de nem találtam!"
Hát bocs, de nem véletlen. Tudod melyik 34 éves nő vágyik erre...
Lapzártánk után érkezett a hír: A divatmodell igazából nőnek öltözött férfi, akit szürke idegenek irányítanak agyhullámok segítségével, és amúgy egy tizenkét fős stábot irányít, akik közül 4 fő a gucci divatrendőrségének a nyomozója...
Igen, kérdező, tudjuk. :D
de te nem is szereted a barátodat csak az üzleti kapcsolatok miatt csábítottad el?
rettenet mennyi hülye férfi van.
"A modell alkalmazottja, szándékosan rám akarta önteni a teát"
Na jó, kapcsold ki a tévét, ha vége a "Maria Esmeralda és José Romualdo kalandjai"-nak, és menj szépen aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!