Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fog hosszútávon működni ez a kapcsolat ?
Mennyire fog hosszútávon működni ez a kapcsolat ?
Együtt járok egy férfival . 24 N/34 F
A megismerkedésünk mögött érdek volt a részemről , mivel kinéztem ezt a családot magamnak!
A kapcsolatunkat 4 személy ellenzi.
-1. Divat modell, aki alkalmazott a barátom cégjénél.
-2. Egy könyvelő , aki a nővérének a férje , tehát a sógora . Annyit tudni kell még ez a könyvelő, annak a cégnek a könyvelője , akivel a családom 4 éve üzleti kapcsolatban áll . 4 éve mint ismerős , ismerjük egymást a könyvelővel. ...
- A 14 évvel idősebb bátya, akinek 4 évvel ezelőtt nem lett volna ellenére , ha komolyabban megismerem, de vissza lett utasítva a 23 év korkülönbség miatt. ....
- Egy külső személy, aki közös ismerős mindekinek , közös a munkaterülete mindenkivel, és egyben a szomszédom !
Röviden amennyit , ezekről a személyekről , csak hogy világos legyen le írom , hogy jön ide az ismerkedősünk.
Ismerkedés:
Akivel a családom üzleti kapcsolatban áll cég , ott akartam korban hozzám illő párt találni , de nem találtam!
Időközben rájöttem, teljesen véletlenül egy másik cégnél voltam , amikor egy alkalmazott elmondta , hogy a cégvezető annak a testvére, akivel mi is kapcsolatban vagyunk, és fiatal csak 34 éves .
Gyorsan megkerestem közösségi oldalon. Eljártam azokra a helyekre ahova ő! Utánna könnyen ment az írogatás stb itt meg itt láttuk egymást .., szép lányt vagy stb....
Bonyodalom ott kezdődött : rájött , hogy 4 éve üzleti kapcsolatban vagyunk a családjával .
Azt mondta neki ezekről a dolgokról tudni kell, beszélnem kell neki ezekről a dolgokra ! Muszály elmondanom, és mindent az én számokból akar hallani.
Elhívott az irodájába megbeszéltük a dolgokat, a divat modell hozta be a kávénkat, aki korábban ismert engem, mert tudja érdeklődtem a cégvezető iránt hónapokkal ezelőtt!
Lezártuk a beszélgetést, nem keresett sokáig !
Utánna felhívott mennyek be az irodájába , mert beszélni szeretne velem nyugodt körülmények között!
Elmondta örül annak, hogy együtt dolgozik a családunk , de ő többet szeretne tőlem , és azt akarja, hogy járjunk együtt :))) Mert tudja, teszik nekem. És én is neki .
Én ettől nagyon boldog voltam! Most is együtt vagyunk, de fent említett személyek, azt akarják, hogy ne legyünk együtt . A modell alkalmazottja, szándékosan rám akarta önteni a teát , ami nem sikerült neki szerencsére !
A fent említett személyeket nagyon zavarja , hogy mi ketten most egy pár vagyunk . Néha elmegyek hozzájuk, ahol ott van a nővére és nővérének a férje az sógora van, és ha látnak mindig emennek.
#11 Mit nem lehet ezen érteni.
Van a húszéves főszereplőnk, a hosszú hajú, szép arcú Maria Rosangelita, akit a családja felbújt, hogy csábítsa el a nagy Rodríguez Empresas cég tulajdonosának a fiát.
Az idősebb fiú, a 43 éves José Manuel átlát rajta, ezért ő felejtős, bár szívesen megdugná Maria Rosangelitát. A lány azonban inkább a fiatal, vonzó Marco Alejandrót nézi ki magának, akivel pár évvel később ügyes csellel össze is jön. Eleinte csak az motiválja, hogy társadalmilag hozzáillő párja legyen, és hogy kémkedni tudjon a családjának, de aztán beleszeret.
Sajnos a kapcsolatot ellenzi Cristina Dolores, a gyönyörű divatmodell, aki kinézte magának Marco Alejandrót, régebben kavartak is.
Szintén ellenzi Juan Felipe, aki a két Rodríguez fiú nővérének, Ana Cristinának a férje, egyébként könyvelő a cégnél és tudja az összes mocskos üzleti titkukat.
Szintén ellenzi a lány szomszédja, Soledad asszony, aki Rodríguezék cégénél takarít, és mindig utálta Maria Rosangelitát, mert szebb, mint az ő lánya.
Ezek közül az ellenségek közül valaki rosszindulatból leleplezi Marco Alejandro előtt, hogy Maria Rosangelita csak a családja felbujtására van vele. Maria Rosangelita könnyes szemmel bevallja ezt, és Marco Alejandro megbocsát, bár a beszélgetés alatt bejön Cristina Dolores, és gonoszul ráönti a teát Maria Rosangelitára. Ellenségeik azonban nem adják fel.
Jelenleg itt tartunk, de lehetne még folytatni:
- A gonosz José Manuel szövetkezik a sógorával, Juan Felipe könyvelővel, valamint Cristina Doloresszel, aki egyébként is a szeretője, hogy eltávolítják Maria Rosangelitát Marco Alejandro közeléből. (Itt baljós zene szól, majd a jelenetet félbeszakítja egy tamponreklám.)
- José Manuelék felbérelik Soledad asszonyt, aki a lány szomszédjában lakik, hogy kémkedjen utána.
- Cristina Dolores bejelenti, hogy terhes a Marco Alejandrótól, mert régebben kavartak. Valójában a José Manueltől terhes, de arra számít, Marco Alejandro majd szakít Maria Rosangelitával, és visszamegy hozzá a gyerek miatt. De Marco Alejandro bejelenti, hogy támogatja a gyereket, de nem szakít miatta, és Maria Rosangelita is olyan angyali lélek, hogy azt mondja, szeretni fogja a párja gyerekét.
- Maria Rosangelitának kezd gyanús lenni, hogy ha a Rodríguez Empresas egy gumiabroncsgyár, akkor miért dolgozik nekik Cristina Dolores, aki divatmodell. Kideríti, hogy ez csak egy kamu állás Cristinának, amit Juan Manuel adott neki, hogy maga mellett tartsa. Ebből arra is rájön, hogy Cristina Dolores valójában Juan Manuel szeretője és tőle terhes.
- Közben Maria Rosangelitát egyre jobban nyomasztja a családja, hogy kémkedjen a Rodriguez Empresas titkos ügyei után, ő azonban nem akar ártani a cégnek, mert szereti Marco Alejandrót.
- Juan Felipe, a könyvelő úgy dönt, hogy akkor ő árulja el pénzért a cég titkos ügyeit a Maria Rosangelita szülei cégének.
- Soledad asszony látja, hogy Juan Felipe folyton a Maria Rosangelitáék házába mászkál, és azt hiszi, a szeretője a lánynak, ezt jelenti José Manuelnek. José Manuel rájön, hogy Juan Felipe kiárusítja a cég titkait a konkurenciának.
- José Manuel elrabolja Ana Cristinát, hogy ezzel figyelmeztesse Juan Felipét, hogy többé ne árulja el a céget. Juan Felipe nem érti, hogy tudja José Manuel ezt tenni Ana Cristinával, aki a nővére. José Manuel azonban elárulja, hogy Ana Cristina nem is a nővére, mert születésekor a kórházban elcserélték Maria Rosangelita anyjával.
- Juan Felipe többé nem árulja el a cég titkait, José Manuel elengedi Ana Cristinát. Maria Rosangelita és Marco Alejandro nagyon szomorú, mert kiderült, hogy rokonok és így nem lehetnek együtt.
- Maria Rosangelita szomorúan néz kifelé az ablakon az esőáztatta kertre, és sír elvesztett szerelme után, amikor a nagyanyja halálos ágyához hívják. A nagyi a halálos ágyon bevallja, hogy Maria Rosangelitát csak örökbe fogadták, így nyugodtan együtt lehet Marco Alejandróval.
- Maria Rosangelita dühös a szüleire, hogy ezt nem mondták el neki, ezért elmegy megkeresni az igazi szüleit Marco Alejandro segítségével. Kiderül, hogy az igazi anyja a spanyol király lánya, akinek el kellett titkolni a terhességét, mert egy közrendű férfival jött össze, házasságon kívül.
- Marco Alejandro és Maria Rosangelita elindulnak Mexikóból Spanyolországba, ekkor kapják a hírt, hogy az egész spanyol királyi család meghalt a koronavírusban. Maria Rosangelita nagyon szomorú, hogy nem találkozhat a vér szerinti családjával. A spanyolok szavazást tartanak, hogy örökölhesse-e törvénytelen gyerek is a trónt, vagy legyenek inkább köztársaság. Mikor meglátják Maria Rosangelitát, mind arra szavaznak, hogy ő legyen a királynő (kivéve a baszkokat meg a katalánokat, ők nem mennek el szavazni).
- Maria Rosangelita és Marco Alejandro hatalmas esküvőt rendeznek. A lány kibékül a szüleivel. José Manuel is megbékél vele, mert most, hogy az öccse elment spanyol hercegnek, végre övé az egész cég. Elveszi Cristina Dolorest és boldogan élnek a gyerekükkel. Juan Felipével is kibékül mindenki, ő is boldogan él Ana Cristinával. Soledad asszony ronda lánya udvarhölgy lesz Maria Rosangelita udvarában, és feleségül veszi egy gróf, akinek bejönnek a ronda lányok, így Soledad is mindenkivel kibékül.
A királynő uralkodása alatt feltalálják a koronavírus ellenszerét, és eljön a világbéke is, így mindenki boldog.
12
Nem hiszem el, hogy ezt így megírtad 😂😂 köszi, nagyon jó kis sztori volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!