Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon találok olyan lányt aki hosszútávon elfogad olyannak(egoistának) amilyen vagyok?
A nárcisztikus vonások egy része megtalálható bennem, talán az az oka, hogy elég nagy jólétben nőttem fel. Valahogy nem találom azt a lányt, aki önzetlenül tudna szeretni, mondjuk annyira nem meglepő:D
Amúgy elég szórakoztató egyéniségem van, általában jól érzik magukat velem, de kapcsolat szempontból csak ideig-óráig tartanak a dolgok, egy idő után elmúlik a varázs és lelépnek, vagy én szakítom meg a kapcsolatot, ha úgy érzem,h a másik már csak érdekből van velem és nem a személyiségemet csodálja:D
Alapvetően vajból van a szívem,a légynek se tudok ártani, ha valakit megkedvelek akár ugyanannyira tudom szeretni, mint saját magamat. Ha az imádott nő netán nem viszonozza, nem erőltetem rá magam, hisz annak semmi értelem, h olyannal legyek, aki nem szeret.
Hozzám olyan nő illene, aki nem veszi túl komolyan az életet, bírja a szarkasztikus humorom, a bohém, gondtalan életvitelem és szívesen utazgat velem mindenfelé.
*a másik már csak érdekből van velem és nem a személyiségemet csodálja:D
Nem félsz, hogy rád szakad a mennyezet?
20 éves vagyok,és az utóbbi 2-3 évben csak ilyen férfiakkal találkoztam, illetve ilyen férfiak mellett nőttem fel, a családban mindenkinek nagy szája van.
Hála az égnek van egy barátunk, aki egy született Casanova, hasonló mint Te, csak csóró, de mindent nem lehet egyszerre.
Szóval, ő sok dolgot mesélt, tanított és teljesen más elképzeléseim vannak egy kapcsolatról, mint az átlagnak, általa egy kicsit beleláttam a férfiak "ügyeibe".
Van egy szint amíg oké a dolog, viszont egy bizonyos kor után másra vágysz majd.
A kérdést megválaszoltad magadnak!
Ha tudod, hogy kit akarsz akkor csak keresni kell, ami nem könnyű de nem is lehetetlen.
Vigyázz, mert a nárcisztikusság vagy egoizmus komoly problémák.. viszont a leírás alapján nem egészen tiszta, hogy te tényleg annak számítassz-e. A nárcisztikus ember képtelen arra, hogy másokat szeressen.
Alapból olyan lányok közt kéne keresgélned, akik iránt viszont érdeklődsz, mert az úgy nem működik, ha egyoldalúan elvárod a lánytól. Ő is épp úgy vágyik az önzetlen szeretetre, mint te magad.
Szerintem rosszul állsz hozzá a dologhoz. Alapjáraton normális az, hogy elvárod a szeretetet a lány részéről, viszont ha egoistán állsz hozzá a kapcsolathoz, akkor azt feltételezi, hogy te nem szereted a lányt. Tehát így elég értelmetlen elvárni a lánytól, hogy “elfogadjon egoistának”. Mintha azt akarnád mondani, hogy fogadja el, hogy te szarba se veszed őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!