Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-es nő mivel tud megtartani egy fèrfit hosszùtàvon? Ha màr a közös gyerek nem jöhet szòba?
Versenyeztet.flörtölös r.bancos marad. Vmiert a pasik amikor azt hiszik hogy "kapos"egy nö akkor mindig feléled az "enyém legyen"ösztönük.
Amikor egy nöröl azt hiszik a kutyànak se kéne, attol menekülnek csak.
Ezt a hülyeséget honnan szeded, a nők lapjában meg a cosmopolitan-ben olvasod? :D
Amúgy baromi egyszerű:
- ne hárpiáskodjon
- nézzen ki jól
- szeressen szopni, dugni
Tènyleg ilyen egyszerű lenne???
2-es, 5-ös! Èn is tapasztaltam ezt sokszor, de csak most tudatosodott, mikor olvastam 2-est. Bàr lehet inkàbb ùgy fogalmaznàm meg, hogy ha depressziòs, elhagyja magàt, unalmas akkor a "kutyànak sem kell" ès a sajàt pasijànak sem. De ha ki van virulva, magabiztos, esetleg flörtöl nèha, az vonza a pasikat.
5.40 éves nö ismerösöm igy fogott meh 25 éves sracot. Es hazassag meg minden.
Folyamat raszallt minden pasira etc. Maskepp eszre sem vették volna.
Engem azzal hogy negyvenes.
Ötvenes f. Azért ne legyen sokkal rondább VasorrúBábánál. A diplomája pedig ne tűzokádás szakról származzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!