Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-es nő mivel tud megtartani egy fèrfit hosszùtàvon? Ha màr a közös gyerek nem jöhet szòba?
Az a pasi akit csak állandó főzéssel és mindennapos orállal lehet megtartani, mehet is a francba Isten hírével. Tök mindegy hány éves vagy, nyilván olyan partnerrel éri csak maradni, aki téged akar a személyiségedért, aki vagy, nem azért, hogy mit főzöl meg hányszor kapod be neki.
Úgy hogy légy önmagad és légy olyannal akit szeretni tudsz és szeresd. Ennyit kell tenned.
Nem értem ezt a megtartás kifejezést. Nem úgy van, hogy a nő és a férfi szereti egymást és egymással akarnak élni?
Az együttélést meg működtetni kell, naponta energiát tenni bele mindkét félnek.
Sajnos a 16 nak van igaza. 40-50 körül a nők már nem úgy állnak a szexhez ahogy kéne. /Persze szerencsére van kivétel./ Sokszor olyan érzésem van, hogy mintha igazából nem is szeretnék a nők a szexet. Biztos sokan megköveznek ezért, de néha az ember tényleg ezt érzi. Pedig 40-50, ez még nem egy túl nagy kor. Sőt. A nőknek nem kell erekciót produkálni mint a férfiaknak, és valahogy mégis. Alig találni 50 körül nőt, aki még szereti is. És most nem az orális részéről beszélek, mert arról már nem is szabad beszélni, mert az luxus nekik, csak úgy álltalánosságban a szexről. Már az is csak erőltetett menet náluk.
Jó lenne pár ellen példa, mert az még talán erőt adna a társ kereséshez, de hát nem tudom. Szinte teljesen reménytelen a helyzet.
53f.
#17: Nem fog tetszeni a válasz, de személyi edzőként azt látom, hogy 40-50 körüli nők annyira túlfűtöttek szexuálisan, hogy csak na... Csak ki kell hozni belőlük és akkor jajj neked...
Nem lehet, hogy 53 évesen már elég lehangoló a külsőd ezért is nincs senkid és hagyott el, aki volt? Az újakkal meg azért nem tudsz ismerkedni, mert ha 53 éves korodra nem építettél fel egy egzisztenciát, akkor már valószínűleg nem is fogsz?
Kutatások szerint akik több évtizeden át élnek boldog házassában és működik náluk a szex azok még mindig olyannak látják a másikat, mint fiatalon volt, amikor még kívánatos volt a teste.
Ezért rettegnek jobban a szinglik az öregedéstől, mert egy darabig sporttal, megfelelő táplálkozással és életmóddal ki lehet tolni, de sok múlik a genetikán is.
Meg ezért maradnak benne sokan a kapcsolatban idősebb korukra, mert nehezen találnának új partnert.
Én is legkésőbb 35 évesen meg szeretnék állapodni, mert nem 40-50 éves nőkkel képzelem el a jövőmet, pedig hidd el, nagyon jó életem lenne, de látom azt is, hogy míg rám úgy néznek, mint egy görög félistenre, a korosztályukbéli férfiakra meg kínosan mosolyognak, hogy ne bántsák meg őket, de akkor is undorral lennének velük, ha akármekkora vagyonuk lenne.
Szia 18 as. Èn a 17 es vagyok, és képzeld el, hogy nagyon tetszett a válasz.
Sok sok jót merítettem belőle, és talán erőt is adott, mert írtad, hogy a 40-50 körüli nők, még bizony nagyon szeretik.
Most akkor talán új reményekkel indulok.
Sok mindenben igazad van. A külső tényleg a legfontosabb dolog.
Én átlagos ffi vagyok, természetesen nem nézek úgy ki mint aki 10-20 éve sulyzózik, meg badizik, de pl rendszeresen futok, és nyár óta ledobtam 12 kilót.
Tudom, hogy a nők az erős, izmos, badis férfiakat keresik elsősorban.
Olyan én már nem leszek, bár ha beköszönt a tél, akkor beíratkozok egy kondi terembe, mert a szabadban akkor már nem lehet ugrándozni.
Kicsit talán tudok valamit tenni. Tudod az a baj, hogy van egy kis pocakom, ami a nők leg ádázabb ellensége.
Hallani sem szeretnek róla.Sajnos fogyókúra alkalmával, onnan megy le legnehezebben a zsír. A sima futás sajnos nem elég neki. Lábam, fenekem, karom, ezzel semmi gond nincs.
De te talán ezt jobban tudod.
Hát röviden ennyi van velem, írj még valamit ha tudsz.
Nekem az is jól esik ha valaki még szól hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!