Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság az esetek hány %-ában segíti elő hosszútávon (évek viszonylatában) a közös gyerek (ek) a házasság fennmaradását és hány rontja el?
Nem a gyerek fogja elrontani a házasságot, ezt azért szögezzük le!
A házastársak rontják el, ha elrontják, a gyereknek ehhez semmi köze!
Szerintem ezt nem lehet %-ban mérni!
A gyerek el sem rontja és nem is javítja a házasságot.
A házasságot csak két ember tudja alakítani: a férj és a feleség. A hibákról nem a gyerek tehet, de ha nem illik össze két ember, azon a gyerek sem segíthet. Azt nem venném ide, amikor úgymond a gyerek kedvéért maradnak csak együtt, de közben ugyanúgy elhidegülnek egymástól, csak a látszatot tartják fenn akár a világnak, akár egymásnak.
Egy hazassagban gyerekkel vagy gyerek nelkül is vannak sok energiat követelö helyzetek, amikben kiderül, hogy tud-e a ket ember csapatkent együttdolgozni a közös celert, es kiderül az is, hogy kinek mennyire fontos a masik. Idealis esetben ezt a kapcsolat elsö par eveben sikerül annyira megtanulni, hogy kesöbb együtt tudjona par tovabbfejlödni, es ne menjenek el teljesen mas iranyba.
Ahol a hazastarsak ügyesek együtt, ott az ilyen helyzetek a kapcsolatot megerösitik, ahol nem elegge fontosak egymasnak, ott pedig szethuzzak.
Vannak viszont olyan atmeneti helyzetek, ahol a tulelesre kell jatszani. Ilyen szerintem az, amikor a gyerek hasfajos, siros, stb. Termeszetes, hogy ilyen esetben a szülök faradtak, ingerültek, ilyenkor el kell tudni ettöl vonatkoztatni, es segiteni egymast abban, hogy tul lehessen elni ezt az idöszakot, tudva azt, hogy utana jobb lesz.
A valasok aranya (asszem valahol 45% körül van, de lehet, hogy tevedek) szerintem eleg jol mutatja a szazalekos aranyokat, de nem a gyerek meglete, vagy nemlete tehet rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!