Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok egy esélyt, úgyis egyszer meg kell halni ?
Megismertem egy pasit, tarskeresőn , hol máshol , nagyon megnyerő jóképű és jól szituált .
Csak pár évvel idősebb mint én, 8 évvel. Én 40 vagyok.
Megadtam a számom, neki és a nevem, így fel tudott hívni.
Megtudta a címem. Aztan beszélgetés közben kiderult , hogy ült börtönben, nem is keveset. Állítólag adó miatt stb, de ahhoz túl sok év, hogy ennyi legyen. Valami 10. Közben kiderult hogy a felesége meghalt, es egyedul neveli a fiát.
A feleségét az alkoholista pasija ölte meg, Spanyolországban, ahova az költözött . Tehat nem ő azt mondja
En ezek utan nem merek vele talalkozni
De ő szeretné
Vélemények?
"más meg megy a kukába 5 év korkülönbség miatt."
Mi lenne ha felfognatok végre A tyúk méretű agyatokkal hogy a nők nem egyformák és nagy ostobaság, ha egységes reagálást és viselkedést vársz.
#12: "Mi lenne ha felfognatok végre A tyúk méretű agyatokkal hogy a nők nem egyformák és nagy ostobaság, ha egységes reagálást és viselkedést vársz."
Én mindig is felfogtam, ti jöttök mindig azzal, hogy "azért nem kellesz a nőknek, mert beteg a személyiséged, amiről az itteni megnyilvánulásaiddal tettél tanúbizonyságot" mire mi érvelünk UGYANEZZEL, miszerint ez egyedül arra lehet indok, hogy az x-edik számú névtelen válaszoló ne kezdene velünk ami két okból hidegen hagy minket
1. Sok nő van még és olyan is, akit látunk élőben, személyesen, vagy legalább a neten.
2. Lehet, hogy amúgy se kellenénk neki az adott megnyilvánulás nélkül sem, mert nem keres senkit vagy nem vagyunk az esetei külsőre. Esetleg nekünk nem jön be ő.
Úgyhogy nagyon érdekesek tudnak lenni az itteni, sehova sem vezető, körkörös viták.
, 40 évesen már nem olyan, mint 20-25 évesen, pláne tizenévesen, de sok 40 éves nő is mondjuk 38 és 43 között keres
Hulyeseg, minden no 5-8 evvel idosebb pasit keres, akiket csak ismerek. Aki fiatalabbat, az total beteg no agyilag.
/16 anonim ***** válasza:
Nem keresek 5-8 évvel idősebb pasit, és a barátnőim sem.
Mert beteg agyzokni vagy
13 as, sajnalom az incel frusztráltságod süt belöled, hogy bezzeg más 8 év korkulönbseggel is jó , ” mást” ( gondolom téged ) elutasítanak 5 év kulönbseg okán is.
Téged gondolom bármi miatt visszautasítanak, 1 év miatt is, bármi miatt, csak rázzanak le, sajnálom, lehet egy negatív energiakat sugárzó ember vagy
Nagyon hálás lennék, ha a frusztralt incelek nem rongálnának szét minden kérdést és nem elsökent ugranának minden kérdésnek, mint kutya a gumicsontnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!